Αυτό δεν ήταν φιδάκι που βγήκε από το αυγό, αυτό ήταν ο Γκοντζίλα με σβάστικα

Της Π. Μ.

Σαράντα χρόνια πασοκοτσογλάνια και δεξιοπαρακρατικοί έκλωθαν το αυγό του φιδιού. Όταν έσπασε είδαμε την σβάστικα της δημοκρατίας τους.
Όσο περνάει ο καιρός βγάζουν τα καταπιεσμένα ναζιστικά απωθημένα τους κάτι τυπάκια που προσπαθούν με το ευρωπαϊκό τους άρωμα, που ως βάση έχει εσάνς ναζιστικού γουρουνιού, να διώξουν την βρώμα από τον άκρατο επαρχιωτοπαρακρατισμό τους και τη ναζιστολαγνείατους.
Τους ακούμε να ξερνάνε ιδεολογία.Ξεπούλημα των πάντων,ποδοπότημα ανθρώπινων ζωών,αυτονόητων δικαιωμάτων.

Μεσαίωνας εργασιακός, στην υγεία, στην εκπαίδευση, έπλυμα των χρυσαύγουλων. Σπάει ρεκόρ ελεύθερης πτώσης η ξεφτίλα. Αυτό δεν ήταν φιδάκι που βγήκε από το αυγό, αυτό ήταν ο Γκοντζίλα με σβάστικα.

Η θεωρία περί ευγονικής, ευθανασίας και Άριας φυλής εφαρμόζεται μεθοδικά καθημερινά με έμμεσους τρόπους. Παγκοσμίως.Έκανε αρκετά χρόνια το αυγό να σκάσει, αλλά έσκασε γεννημένο από αριστεροσοσιαλιστοπαρακρατικό πισινό που δρούσε από άκρου εις άκρον της Ελλάδας.

Μια χώρα πλήρως εκχυδαϊσμένη.
Υποκουλτούρα, αμάθεια, μαγκιά, κομπορρημοσύνη. Χαμερπή ινδάλματα, γελοία πρότυπα. Καθημερινός βιασμός, έκπτωση αξιών, αήθεια, πολιτιστική βαρβαρότητα.Μιζέρια, κακομοιριά, κοινωνικός αποπροσανατολισμός. Εξευτελισμός, ισοπέδωση.Και στον πάτο της πτώσης η σβάστικα…Βρώμα και μισανθρωπισμός. Ό,τι περισσεύει να κοπεί κι ό,τι «υπολείπεται» να εξαφανιστεί…

Ο ναζισμός πάντα «στήνεται» σε καφενεία και μπυραρίες, εξαπλώνεται σε μια «οικονομική κρίση» και δοξάζεται μέσω δημοκρατίας. Γενικά, έτσι τυφλοί που είμαστε σήμερα, η μόνη μας επιλογή είναι ανάμεσα στην συνθηκολόγηση και την περιπέτεια.

Προστατέψτε το μέλλον.Τα παιδιά δηλαδή.

Στερνόγραφο:

«Ο φασίστας είναι μια μούμια που της φύγαν όλοι οι χυμοί της ζωής, είναι ένας νεκροζώντανος ένας ζόμπι που πρέπει να ταφεί το ταχύτερο, καταρχήν για λόγους δημόσιας υγείας.

Ο φασίστας είναι το άγος και το όνειδος της ράτσας των ανθρώπων, ένα άγος κι ένα όνειδος που ξαπλώνεται σ’ ολόκληρο το ταξικό φάσμα, αλλά που εγκαθίσταται με εντελώς ιδιαίτερη προτίμηση στο κέντρο του, δηλαδή στην περιοχή που καλύπτεται από τον ποικιλότροπο ερμαφροδιτισμό των μικρομεσαίων, απ’ όπου εκπορεύονται ακτινωτά όλες οι συμφορές του κόσμου τούτου.

Ε, λοιπόν, στην αρχή του ο φασισμός ήταν αυτό που συνεχίζει να είναι και σήμερα: Υπόθεση μιας χούφτας ανώμαλων και ηλιθίων, που αποτέλεσαν το προζύμι που έκανε να φουσκώσει η ανθρώπινη βλακεία και κακοήθεια σ’ όλο το φριχτό της μεγαλείο.

Η φασιστική φύτρα ήταν και είναι πάντα το αποτέλεσμα της αμάθειας, της ψυχανωμαλίας, του φόβου, της στέρησης (σ’ όλες τις μορφές της και καταρχήν της σεξουαλικής), της μικρόνοιας, της κακοήθειας, της έλλειψης ειλικρίνειας».

Βασίλης Ραφαηλίδης.

tsak-giorgis