Γιατί ο Άδωνις Γεωργιάδης κρατάει στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Προβληματισμό προκαλεί η εμμονή του Άδωνη Γεωργιάδη να διατηρεί στην θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν και όλοι έχουν αντιληφθεί πια πως ο Μητσοτάκης είναι ακατάλληλος.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δέχεται πιέσεις από το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας να αποπέμψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την προεδρία του κόμματος, ενώ και οι ψηφοφόροι του κόμματος είναι έξαλλοι, αφού βλέπουν πως ο Μητσοτάκης αποτελεί εμπόδιο για την επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση και στη μάσα.

«Δεν μπορεί το παιδί, δεν το βλέπεις;» λένε καθημερινά εξοργισμένοι βουλευτές και πολίτες της Νέας Δημοκρατίας στον Άδωνη Γεωργιάδη.

Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν πως ο λόγος που ο Άδωνις δεν απομακρύνει τον Κυριάκο από την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας είναι επειδή ο Μητσοτάκης τον κρατάει από κάπου, ενώ υπάρχουν και κάποιοι ακόμα πιο καχύποπτοι που πιστεύουν πως ο Άδωνις διατηρεί τον Μητσοτάκη στην προεδρία επειδή δουλεύει κρυφά για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις γι’ αυτές τις σκέψεις, αφού πραγματικά κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί ο Άδωνις δεν έχει σουτάρει ακόμα τον Κυριάκο.

Πηγές από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας αναφέρουν πως ο Άδωνις Γεωργιάδης κρατάει ακόμα τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην θέση του προέδρου αφενός επειδή τον λυπάται και αφετέρου γιατί κάποιον πρέπει να στέλνει στις Βρυξέλλες για τα θελήματα.

pitsirikos.net