Η Έλενα Ακρίτα “αποθεώνει” τον Κώστα Μπακογιάννη! “Μπράβο, μας αποδείξατε ότι μπορείτε να κάνετε το κακό χειρότερο…” !


Με μια ιδιαίτερη τσουχτερή ανάρτηση η γνωστή δημιουργός που χαρακτηρίζεται από τον εύστοχο και δηκτικό της λόγο, αποδίδει τα … “εύσημα” στον Δήμαρχο Αθηναιών για τις αδιανόητα κακαίσθητες αλλά και απίθανα δυσλειτουργικές παρεμβάσεις του στη “ζωή” της πόλης και των κατοίκων της.

Παράλληλα όμως επισημαίνει και την απίστευτη αμετροέπεια και σπατάλη σε μια περίοδο που η φτώχεια ξαναχτυπάει την πόρτα των Ελλήνων: «Κι επιτέλους πάψτε να παίζετε Μόνοπολη αγοράζω την Αιόλου και πουλάω Ακαδημίας με τα δικά μας λεφτά, όταν σχεδόν ο ένας στους δυο πολίτες ζουν στα όρια της φτώχειας».

Εγραψε η Έλενα Ακρίτα:

“Μπορεί να κόστισε 5.700 το ένα αλλά μην το βλέπετε έτσι, τελειωμένο να το δείτε. Θα βγαίνει από την τρύπα η Βλαχοπούλου να τραγουδάει η Αθήνα τη νύχτα τρελή ξελογιάστρα με την Χλόη Λιάσκου με μπικίνι και τα μπαλέτα του Δαλιανίδη. Μπράβο κύριε Μπακογιάννη, εκεί που πιστέψαμε ότι πιάσαμε τον πάτο με τις ζαρντινιέρες, βουλώσατε στόματα και μάς αποδείξατε ότι μπορείτε να κάνετε το κακό χειρότερο.

Κι επιτέλους πάψτε να παίζετε Μόνοπολη αγοράζω την Αιόλου και πουλάω Ακαδημίας με τα δικά μας λεφτά, όταν σχεδόν ο ένας στους δυο πολίτες ζουν στα όρια της φτώχειας.”

the FAQ team