Ελ. Κουμάντου: Έχω μάθει να μιλάω με το ρεπορτάζ μου

Έχω μάθει να μιλάω με το ρεπορτάζ και τη δουλειά μου και κανείς δεν έχει προσπαθήσει μέχρι στιγμής κανείς να με διαψεύσει» σχολίασε η δημοσιογράφος Ελευθερία Κουμάντου για την στοχοποίησή της από τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κ. Μπογδάνος στοχοποίησε τη δημοσιογράφο του ρ/σ Αθήνα 9,84  καλώντας τον σταθμό να πάρει θέση για το ρεπορτάζ της στην πλατεία Βικτωρίας. 

«Παρακαλείται ο δημοτικός σταθμός της Αθήνας, @A984Official να διευκρινίσει κατά πόσον υιοθετεί το απολύτως ΨΕΥΔΕΣ και απαράδεκτα μεροληπτικό ρεπορτάζ της Ελευθερίας Κουμάντου, που, όπως ο ίδιος ο σταθμός πληρώνεται από τους Αθηναίους δημότες» ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter. 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο βουλευτής της ΝΔ παραβρέθηκε στην πορεία των ακροδεξιών στην πλατεία Βικτωρίας στην οποία μέρος είχε πάρει και ο Η. Κασιδιάρης.

«Kαλύπτουμε συγκεντρώσεις και πορείες πολύ συγκεκριμένοι άνθρωποι και σπάνια εώς ποτέ δεν έχει βγει κάποιος να διαψεύσει αυτά που έχουμε μεταδώσει» δήλωσε ακόμη μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης η Ελευθερία Κουμάντου.

Παράλληλα περιέγραψε την επίθεση που δέχτηκαν οι διαδηλωτές της αντιφασιστικής συγκέντρωσης στην πλατεία Βικτωρίας την Τετάρτη το απόγευμα. «Η συγκέντρωση των κατοίκων ξεκίνησε με 15 άτομα αλλά δεν ξεπέρασαν τους 80. Ήταν αποκομμένη από την αστυνομία, η οποία είχε μέτωπο στην αντισυγκέντρωση που είχαν καλέσει οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου. Δεν έγινε καμία πρόκληση ή επεισόδιο. Κάποια στιγμή η αντισυγκέντρωση έλαβε τελεσίγραφο από τον αξιωματικό που ήταν υπεύθυνος για τα μέτρα ότι σε πέντε λεπτά θα πρέπει να αποχωρήσουν και οι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν σε ένα στενό κάθετο της πλατείας Βικτωρία για να αποχωρήσουν προς την Πατησίων. Αρκετός κόσμος είχε ήδη φύγει και περίπου 150 άτομα συντεταγμένα άρχισαν να οπισθοχωρούν» ανέφερε η δημοσιογράφος και πρόσθεσε: «Είδαμε τα ΜΑΤ να τους ακολουθούν, ακούμε από τον ασύρματο έναν διμοιρίτη να λέει “όχι πολύ κοντά τους να μην υπάρξει εμπλοκή”. Καθησυχαστήκαμε με τους συναδέλφους αλλά την ίδια ώρα είδαμε άνδρες των ΜΑΤ να βγάζουν τα γκλομπ και τις φυσούνες για τα δακρυγόνα. Το κομμάτι της συγκέντρωσης έφευγε χωρίς να προκαλέσει τους αστυνομικούς στη Πατησίων προς την ΑΣΣΟΕ και όταν βγήκαν τα ΜΑΤ στη Πατησίων με Χέυδεν είδαμε να αποχωρούν τα ΜΑΤ να αποχωρούν και να εμφανίζονται άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που εφορμούν με μηχανές και πέφτουν κρότου λάμψης. Μετά ακολούθησαν οι γνωστές εικόνες που έχουμε δει».

Τόνισε ακόμη ότι κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης υπήρξε κλίμα εκφοβισμού προς τους φωτορεπόρτερ για να μην τραβούν φωτογραφίες.

alterthess.gr/