Στο αυτόφωρο τα social media ( αλλά ala carte…)! Προσαγωγή πολίτη φερόμενου ως μέλους του Ρουβίκωνα μετά από καταγγελία κυβερνητικού βουλευτή για ανάρτηση στο διαδίκτυο

Κλίμα δαιμονοποίησης της χρήσης των social media αλά Τραμπ αλλά και ala carte …! Προσήχθη αργά το βράδυ της Παρασκευής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση φερόμενο ως στέλεχος της αναρχικής ομάδας «Ρουβικώνας» καθώς σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες έχει υποβληθεί καταγγελία σε βάρος του από τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο μετά από ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Την είδηση μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο βουλευτής της Ν.Δ. που σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τους άνδρες της ΕΛΑΣ για την αποτελεσματικότητά τους.

«Μόλις πληροφορήθηκα ότι συνελήφθη το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, μετά από μήνυση που κατέθεσα το απόγευμα εναντίον του για τις απειλές του προς το πρόσωπό μου», σημείωσε ο κ. Μπογδάνος και κατέληξε: «Ευχαριστώ την Ελληνική Αστυνομία για την αποτελεσματικότητά της».

Η ανάρτηση που προκάλεσε την προσαγωγή και σύλληψη του πολίτη φερόμενου ως μέλους της συλλογικότητας αφορούσε τη στοχοποίηση δημοσιογραφου του Αθήνα 984 από τον βουλευτή της ΝΔ για αναρτήσεις της στα social media που αφορούσαν την παρουσία του νεοδημοκράτη βουλευτή σε συγκέντρωση πολιτών στα Πατήσια στην οποία βρισκόταν και ο πρώην βουλευτής της ΧΑ, Ηλίας Κασιδιάρης. Μάλιστα η επίθεση στη δημοσιογράφο είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του 984 αλλά και του Παρατηρητηρίου για τη Δίκη της ΧΑ ( Golden Dawn Awatch ) του οποίου είναι σημαίνων μέλος η γνωστή δημοσιογράφος.

 cnn.gr