Οτι έχει ο καθείς, χρησιμοποιεί… Τα σάλια τους, οι χαμερπείς μπατσογλύφτες φασίστες… Τις υψωμένες τους γροθιές, και τις φωνές ενάντια στην αδικία, οι αγωνιστές.

Της Τ .Γ.

«Ευχαριστώ την Ελληνική αστυνομία για την αποτελεσματικότητα της» δήλωσε ο εθνικός ρουφιάνος.  

Λογικό. Οτι έχει ο καθείς, χρησιμοποιεί… 

Τα σάλια τους, οι χαμερπείς μπατσογλύφτες φασίστες… 

Τις υψωμένες τους γροθιές, και τις φωνές ενάντια στην αδικία, οι αγωνιστές… 

Και μεις, απλά διαλέγουμε στρατόπεδο…

Υ. Γ:  Βράδυ Παρασκευής 17 Ιούλη κι ο εθνικός ρουφιάνος, aka Κώστας Μπογδάνος, καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά του μέλους του Ρουβίκωνα και του alerta.gr Σπύρου Δαπέργολα για απειλές προς το πρόσωπό του. Ο Σ. Δαπέργολας συναμβάνεται αργά χθες το βράδυ και σήμερα οδηγήθηκε στο δικαστήριο.  Ο «εθνικός ρουφιάνος» όπως έχει καθιερωθεί να αποκαλείται από τους χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, νεοδημοκράτης βουλευτής, δεν εμφανίστηκε στην δίκη για να υποστηρίξει την μήνυσή του και έτσι η εκδίκασή της αναβλήθηκε για τις 30 Ιούλη. (Λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε εδώ)

***
Συμπληρωματικά στην ανάρτησή μας με τις δηλώσεις της δικηγόρου Αντωνίας Λεγάκη, στον ιστότοπο μας, για τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν στους συλληφθέντες της αντιφασιστικής συγκέντρωσης της 15/7, παραθέτουμε την κοινή δήλωση των  Θωμά Λάλου και Αλέξανδρου Τιτκώβ όπως δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα galopar.gr:

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ποινικοποιεί τον αντιφασισμό και τις διαδηλώσεις στην πράξη. Μας θέλει σπίτι, να φοβόμαστε, να μην αγωνιζόμαστε ενάντια στη νέα χούντα. Δεν θέλει οι ντόποι/-ες να είμαστε ένα με τους πρόσφυγες. Θέλει το φασισταριό να αλωνίζει ελεύθερο, να κάνει τα ρατσιστικά προγκρόμ του, κι εμάς να κοιτάμε από το σπίτι την καταστροφή του κόσμου (αν δείξουν και τίποτα τα ΜΜΕ).

Μην διαμαρτύρεσαι. Μην δείχνεις αλληλεγγύη στους πρόσφυγες πολέμου. Μην βοηθάς έναν άνθρωπο όταν το κράτος τον έχει βάλει κάτω και τον σαπίζει στο ξύλο. Κάτσε σπίτι σου. Μην πηγαίνεις Εξάρχεια. Άμα δε σου αρέσει η Ελλάδα, να πας αλλού. Αλλά έχεις κι απαγόρευση εξόδου από την χώρα. Οπότε κάτσε εδώ να βλέπεις τους φασίστες να λιντσάρουν οικογένειες προσφύγων, να ζεις μια νέα οικονομική κρίση, και να μην μπορείς να διαμαρτυρηθείς για καμία αδικία.

Εμείς δεν λυγίσαμε όταν ψηφίστηκε ο νόμος ενάντια στις διαδηλώσεις. Βγήκαμε στην πλατεία Βικτωρίας να βοηθήσουμε τους κατατρεγμένους αυτού του κόσμου και να κόψουμε τον τσαμπουκά των φασιστών.

Δεν μας φόβισε το ξύλο των μπάτσων. Ο ένας μπήκε στην μέση για να πράξει το ανθρωπίνως αυτονόητο και να βοηθήσει τον άλλον, τον σύντροφό του.

Δεν είναι εμπόδιο ένα γελοίο κατηγορητήριο, που καταρρέει αμέσως μέσα από μερικά βίντεο.

Όσες απαγορεύσεις κι αν πέσουν, δεν θα σταματήσουμε να δείχνουμε την αλληλεγγύη μας με κάθε τρόπο! Σε πρόσφυγες και μετανάστες/-ριες, σε συντρόφους και συντρόφισσες, σε όλη την εργατική τάξη! Έχουμε κι άλλους τρόπους και κυρίως έχουμε τόσο κόσμο με το μέρος μας.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την αμέριστη αλληλεγγύη που έδειξε. Παραμένουμε στον αγώνα ενάντια στον φασισμό, για έναν κόσμο χωρίς σύνορα και ρατσισμό. Ενάντια στο νέο ολοκληρωτισμό, θα υψώσουμε τις γροθιές μας και τις φωνές μας. Θα διαμαρτυρόμαστε συνέχεια. Δε θα γλιτώσει κανένα κράτος και κανένα κεφάλαιο. Η αλληλεγγύη θα νικήσει!

Οι συλληφθέντες της Τετάρτης 15/7

Θωμάς Λάλος
Αλέξανδρος Τιτκώβ

tsak-giorgis.blogspot.com/