Σπύρος Δαπέργολαςγια τη μήνυση Μπογδάνου: Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

Με μια σύντομη δήλωση ο Σπύρος Δαπέργολας αναφέρεται στην υπόθεση με τη μήνυση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ευχαριστώντας όσους τον υποστήριξαν.

«. Για την ώρα το συμπέρασμα είναι ότι η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, κι αυτό το όπλο είναι πανίσχυρο και ασφαλώς αστειότητες όπως οι μηνύσεις δεν μπορούν να το μπλοκάρουν», καταλήγει στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση:

Θέλω να ευχαριστήσω συντρόφους και συντρόφισσες, φίλους και φίλες για την αλληλεγγύη τους στην ιστορία με τον Μπογδάνο. Ενα βράδυ στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ δεν είναι κάτι σπουδαίο. Τις μέρες αυτές κόσμος ξυλοκοπείται και τραβιέται με στημένες κατηγορίες, διαδηλώσεις απαγορεύονται, απειλές κατά της ελευθερίας λόγου στα social εκτοξεύονται, τα ΜΜΕ παίζουν ολοκληρωτικά την κυβερνητική προπαγάνδα, έχουμε μια χούντα εν εξελίξει, μια χούντα σε δόσεις. Η μαζική αντεπίθεση που έγινε απο προχθές με αφορμή έμενα και την συντρόφισσα Κουμάντου έδειξε ότι δεν έχουν ούτε για πλάκα το “επικοινωνιακό πεδίο” όπως νομίζουν με τις δεκάδες πληρωμένων δημοσιογράφων, influencers, μικροακάουντ του 20ευρου και bot. Παρά τα εκατομμύρια που έχουν επενδύσει. Και αυτό είναι πολύ ευχάριστο για την κοινωνική βάση. Μη βιάζεστε όμως να πείτε ότι ρεζιλεύτηκαν. Η πολιτική και η επιρροή είναι πολύ πιο περίπλοκη υπόθεση, αλλά θα τα πούμε σύντομα για αυτά από το alerta.gr. Για την ώρα το συμπέρασμα είναι ότι η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, κι αυτό το όπλο είναι πανίσχυρο και ασφαλώς αστειότητες όπως οι μηνύσεις δεν μπορούν να το μπλοκάρουν. Ευχαριστώ και πάλι

3point magazine