Ο Πάγκαλος, ο Χρυσοχοϊδης και .. η Πηγάδα του Μελιγαλά

Κοίτα τι θυμηθήκαμε τώρα! Ηταν σαν σήμερα πριν ακριβώς ένα χρόνο όταν βλέπει την δημοσιότητα ένα μήνυμα που είχε αφήσει ο Θ. Πάγκαλος στον προσωπικό τηλεφωνητή του Χρυσοχοϊδη.

Με δυο λόγια το στόρι. Δεν είχε καλά – καλά ζεστάνει την καρέκλα του στο υπουργείο που του ανατέθηκε ο βραβευμένος απ’ το FBI και «φυτεμένος» από την αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας στην κυβέρνηση Μητσοτάκη Μ. Χρυσοχοϊδης.
Διαπιστώνοντας ότι εκατοντάδες μπάτσοι ήταν στην ουσία αργόμισθοι με το πρόσχημα ότι υπηρετούσαν στην «ασφάλεια υψηλών προσώπων» και θέλοντας να έχει στην διάθεση του όσο περισσότερο ένστολο αληταριό γίνεται για να το στρέφει σε αντιφασίστες και αγωνιζόμενους πολίτες, άρχισε τις περικοπές στον αριθμό μπάτσων που είχαν διατεθεί για την ασφάλεια «προσωπικοτήτων».

Σ’ αυτά τα πλαίσια είχε πρόθεση  να μειώσει από στους 4 τους μπάτσους που πληρώνουμε για να τον «προστατεύουν» –από ποιο κινδυνεύει άραγε;- τον  «μαζί τα φάγαμε» ή διαφορετικά «μεγάλο τραγουδιστή» -όπως ήταν το κωδικό όνομα που είχε σαν υπουργός εξωτερικών στην κατάπτυστη επιχείρηση της κυβέρνησης Σημίτη να παραδώσει στα χέρια της στρατιωτικοφασιστικής χούντας, της Τουρκίας, τον Οτσαλάν-Θ. Πάγκαλο.

Με το που το πληροφορήθηκε αυτό το πρώην μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ και σημερινός ψηφοφόρος της Ν.Δ -όπως έχει δηλώσει ο ίδιος- έγινε έξαλλος. Τηλεφωνεί στον Χρυσοχοϊδη εκφράζοντας μια απειλή … που δεν είναι να την παίρνεις αψήφιστα. 
Να εφορμήσει πάνω σου ένας Πάγκαλος με επιθυμία να σε  γαμ#@)( είναι άστα να πάνε. 
Υ .Γ: Δεν ξέρουμε αν τελικά η απειλή του Πάγκαλου ότι θα «συνουσίαζε» τον Χρυσοχοϊδη αν μείωνε τις  ένστολες ορτινάτζες του είχε αποτέλεσμα ή όχι;

Δεν είναι όμως εύκολο κάποιο κόμμα της αντιπολίτευσης να ζητήσει με ερώτησή του στην βουλή να πληροφορηθούμε  πόσους μπάτσους πληρώνει ο ελληνικός λαός για την προστασία «υψηλών προσώπων»; 
Πριν δυο μέρες η πολύ καλή μας αναγνώστρια ‘πλεμαία» μας έστειλε φωτογραφία που, σύμφωνα με την ίδια, σ’ αυτή παρουσιάζονται δυο αστυνομικοί επιβαίνοντες σε υπηρεσιακή μηχανή με φάρο, και στα πλαίσια των καθηκόντων που τους έχουν ανατεθεί, να συνοδεύουν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επιβαίνει ο πρώην μάνατζέρ της Τζούλιας Αλεξανδράτου Μένιος Φουρθιώτης. Φυσικά εμείς σαν πάγια τακτική μας τέτοια σπερματολογία δεν δημοσιεύουμε. 
 Είναι όμως λαϊκισμός να απαιτούμε να μάθουμε πόσοι είναι οι μπάτσοι  και ποιων την «ασφάλεια» φροντίζουν αφού εμείς τους πληρώνουμε;Αλήθεια, είναι ένα θέμα που δεν απασχολεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης να καταθέσουν να σχετική ερώτηση στην βουλή;  

Να το πούμε και αλλιώς. Είσαι απόμαχος της δουλειάς και φυτοζωείς με το χαρτζιλίκι που σου δίνουν για σύνταξη, είσαι άνεργος και την βγάζεις με δανεικά και την βοήθεια φίλων σου, βρίσκεσαι να δουλεύεις με 3,5 ευρώ την ώρα και συνήθως ανασφάλιστος … όταν μαθαίνει ότι πληρώνεις μπάτσους για να προσφέρουν «ασφάλεια» σε τύπους σαν τον Φουρκιώτη δεν επιθυμείς να ξαναϋπάρξουν Πηγάδες παρόμοιες με του Μελιγαλα;

tsak-giorgis.blogspot.com/