Για αυτό μας πάνε σε πόλεμο;

Δείτε κινητοποίηση που έχουν κάνει οι Τουρκικές και Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις:
17 πολεμικά πλοία του Τουρκικού κράτους έχουν «αποκλείσει» το Καστελόριζο.
Φρεγάτες, κορβέτες, πυραυλάκατοι και πετρελαιοφόρα συμμετέχουν στον «αποκλεισμό».
Την ίδια ώρα, άλλα 10 πολεμικά πλοία των Τούρκων πλέουν ανοιχτά της Μυτιλήνης και της Σάμου.
Η κυβέρνηση της ΝΔ απαντά βγάζοντας όλο τον Στόλο ενώ ήδη 15 από τις πιο σύγχρονες μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού περιπολούσαν στο Αιγαίο «κυνηγώντας» πρόσφυγες!
Πολεμικά αεροσκάφη, ελληνικά και τουρκικά, δίνουν άγριες αερομαχίες με ορατό το φόβο ατυχήματος και θερμού επεισοδίου.
Τέλος, ο Στρατός Ξηράς έχει κινητοποιηθεί και έχει τεθεί σε Συναγερμό.
Γιατί γίνονται όλα αυτά;
Ποιος δέχεται επίθεση και ποιος βρίσκεται σε άμυνα;
Προσέξτε:
Σύμφωνα με την τουρκική Navtex, δεσμεύεται από την Άγκυρα ο θαλάσσιος χώρος ανάμεσα στην Κρήτη και στη Ρόδο, μια θαλάσσια περιοχή που το ελληνικό κράτος διεκδικεί ως Υφαλοκρηπίδα!
Δεν είναι ελληνική Υφαλοκρηπίδα όπως Ψευδώς Αναφέρεται, την Διεκδικεί το ελληνικό κράτος. 
Το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Ορούτς Ρέις (Oruc Reis), αναμένεται να κάνει σεισμολογική έρευνα εκατόν (100) κάτι ναυτικά μίλια από το Καστελόριζο.
Ας μας επιτρέψετε ορισμένες παρατηρήσεις:
Το ελληνικό κράτος θεωρεί ότι πρέπει να Επεκταθεί στην Ανατολική Μεσόγειο -κατοχυρώνοντας ΑΟΖ και ενεργειακά κοιτάσματα, αλλά και τον έλεγχο των θαλάσσιων ροών- στη βάση ότι το Καστελόριζο έχει Υφαλοκρηπίδα. Έτσι θα ενωθεί η ΑΟΖ Ελλάδας-Κύπρου και θα επιτευχθεί ο Μεγαλοιδεατικός αυτός στόχος. 
Για το λόγο αυτό έγινε η Πολεμική Συμμαχία με τις ΗΠΑ, οι Άξονες του Πολέμου μεταξύ Ελλάδας-Αιγύπτου-Κύπρου-Ισραήλ, ήρθε σε συμφωνία με την EXXON-MOBIL, TOTAL.
Το Τουρκικό κράτος αρνείται ότι το Καστελόριζο έχει υφαλοκρηπίδα και προβάλλει τους δικούς του επιθετικούς και επεκτατικούς στόχους βασιζόμενο στο Σύμφωνο για τις θαλάσσιες ζώνες που υπέγραψαν Τουρκία-Λιβύη. Σε συνδυασμό με την προβολή της Στρατιωτικής του Ισχύος, επιχειρεί να κατοχυρώσει τους στόχους που απορρέουν από τον Νεο-Οθωμανικό όραμα της αστικής του τάξης.
Προσέξτε, στις συνομιλίες μεταξύ ελληνικού και αιγυπτιακού κράτους, οι Έλληνες διπλωμάτες φαίνεται να υποχωρούν στις απαιτήσεις των Αιγυπτίων αξιωματούχων που δεν αναγνωρίζουν πλήρη επήρεια στο Καστελόριζο!
Δηλαδή, η Υφαλοκρηπίδα του Καστελόριζου «ωθεί» σε ελληνο-τουρκικό πόλεμο και ταυτόχρονα σε ελληνο-αιγυπτιακό συμβιβασμό!
Ποιος επομένως βρίσκεται σε Άμυνα και ποιος Επιτίθεται;
Εμείς πιστεύουμε ότι οι λαοί σε Ελλάδα και Τουρκία Απειλούνται με θερμό επεισόδιο και διακρατική Πολεμική σύγκρουση εξαιτίας της Επιθετικότητας και του Επεκτατισμού των δύο αρχουσών τάξεων και των αστικών τους κρατών. 
Υπάρχει όμως και μια άλλη παράμετρος.
Υπάρχει μια περίεργη συγκυρία καθώς η ένταση του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού προσλαμβάνει χαρακτηριστικά πολεμικού παροξυσμού ενώ επισκέπτεται την περιοχή ο Γερμανός ΥΠΕΞ  και προεδρεύων του συμβουλίου των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε. κατά το τρέχον εξάμηνο, Χάικο Μάας.
Δηλαδή επισκέπτεται την περιοχή ο ΥΠΕΞ της χώρας που πρωτοστατεί στη Μυστική Διπλωματία που διεξάγεται μεταξύ Ελληνικού και Τουρκικού κράτους. 
Και φυσικά πρέπει να έχουμε κατά νου ότι η Διπλωματία αυτή είναι Μυστική από τους λαούς, αλλά εμπεριέχει την προβολή της Στρατιωτικής Ισχύος και την ακραία έκφραση της αποφασιστικότητας των εμπλεκόμενων χωρών. 
Ενέχει τον Κίνδυνο ενός θερμού επεισοδίου ή της κλιμάκωσης σε διακρατική πολεμική σύγκρουση καθώς υπάρχει ο παράγοντας του τυχαίου. 
Τέλος ο φόβος της Διακρατικής Σύγκρουσης θα ανοίξει το δρόμο για να επιβληθούν στους λαούς οι οποίοι Συμβιβασμοί, που μέχρι πρότινος θεωρούνταν ασυγχώρητοι από τον εθνικισμό τον οποίο καλλιεργούν κυβερνήσεις και ΜΜΕ.   
ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝΗ απάντηση που πρέπει να δώσουν Έλληνες και Τούρκοι Φαντάροι είναι:ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ-ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ για τα Συμφέροντα σας. Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην κυβέρνηση της αντεργατικής λαίλαπας και των Μνημονίων, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών και της κρατικής τρομοκρατίας.Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια-Μεσόγειο ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

 diktiospartakos.blogspot.com