Αποχαιρετιστήρια Αντιφασισιστική «δέηση» στο Νεκρ.Καισαριανής,για το ναζιστικό σκουπίδι,Πόρκυ

Περίσσια χαρά μας βρήκε στο άκουσμα του νέου πως ψόφησε το ναζιστικό σκουπίδι που λεγόταν Πόρκυ (Παναγιώτης Ρουμελιώτης).

Εμείς όμως σαν Αντιφασίστριες και Αντιφασίστες, δεν μπορούσαμε να αρκεστούμε στη χαρά και μόνο του νέου.

Ο Πόρκυ ήταν ένας στυγνός μαχαιροβγάλτης, ένα σκουπίδι νεοναζί. Στο μακρύ κατάλογο επιθέσεών του βρίσκονται μετανάστριες/στες, αντιφασίστριες/στες, μέχρι και επιθέση σε σημείο λήξης  Αναρχικής Πορείας γειτονιάς στο μακρινό 2005. Η πλέον δολοφονική του ενέργεια συνέβη και πάλι το 2005, όταν στη θέα αντιφασιστικού συμβόλου που φορούσε ένας φοιτητής και ο αδερφός του,τους επιτέθηκε με μαχαίρι. Απ’τα πολλαπλά,πισώπλατα χτυπήματα ο φοιτητής έμεινε ανάπηρος.

Γι’αυτούς και για πολλούς άλλους λόγους, το βράδυ της Δευτέρας 20/07, λίγες μόνο ώρες πριν τη κηδεία του, ομάδα Αντιφασιστριών/στών γέμισε με Αντιφασιστικά/Αντεθνικά συνθήματα όλο τον εξωτερικό μαντρότοιχο του Νεκροταφείου Καισαριανής, ώστε να τον υποδεχτεί κατάλληλα το τελευταίο του σπιτάκι.

ΥΓ1: Στη ζωή κάνουμε επιλογές και εσύ διάλεξες μια απ’τις χειρότερες. Νεοναζί μαχαιροβγάλτης…. Γι’αυτό και μεις σου υποσχόμαστε πως δεν θα σ’αφήσουμε ήσυχο ούτε εκεί.

ΥΓ2: Οι «συναγωνιστές» σου (εκτός από 3-4) σ’αφήσαν μόνο σου στην κηδεία, όπως συμβαίνει πάντα μεταξύ σας, στα δικαστήρια, στους δρόμους,μέχρι και στο θάνατο. Αυτό είναι το πρόσωπο του φασισμού και αυτό είναι το τέλος του κάθε φασίστα. Πεθαίνει μόνος, όπως του αξίζει.

ΥΓ3: Από τα γουρούνια ζητάμε μια συγγνώμη. 

 https://athens.indymedia.org/