Καθαρίστρια παίρνει το σκυλάκι της στη δουλειά καθημερινά, ώστε να μην είναι μόνος του

Εάν έχετε ένα σκυλί, θα συμφωνήσετε όταν λέμε ότι μερικές φορές θέλουμε μόνο να μπορούμε να είμαστε συνέχεια με τους φίλους μας, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Μια ανάρτηση που μοιράστηκε πρόσφατα στο Facebook, δείχνει μια κοπέλα στην Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη, να κάνει την εργασία της ενώ κουβαλάει το κουτάβι της στην πλάτη της.
Η Thitirat Keowa-ram, είναι η μητέρα της Mazda, ένα μαύρο και άσπρο κουτάβι, ένα μείγμα Poodle και Shih Tzu , ενός έτους, που ερωτεύτηκαν όλοι στα κοινωνικά δίκτυα.Ο Mazda ζυγίζει περίπου 10 κιλά, αλλά η Thitirat δεν φαίνεται να ενοχλείτε με το βάρος του. Τον αγαπά και τον παίρνει μαζί της στη δουλειά.Ο Mazda φαίνεται ήρεμος σε ένα γιλέκο που είναι δεμένο πίσω από την πλάτη της Thitirat σε ένα σακίδιο ενώ καθαρίζει τους δρόμους ενός προαστίου στην Μπανγκόκ, χωρίς να ενοχλεί τους περαστικούς και την κυκλοφορία.

Η Thitirat είπε ότι υιοθέτησε το σκυλάκι από έναν φίλο πριν από ένα χρόνο και ανέφερε ότι ο Mazda είναι ένα καλό αγόρι και δεν είναι ποτέ ευερέθιστος όταν είναι μαζί.


Λέει ότι πάντα ξυπνάει στις 3 το πρωί για να ετοιμαστεί για να πάει στη δουλειά και παίρνει το κουτάβι της για να μην μείνει μόνο στο σπίτι.

Όταν βρέχει, ο Mazda έχει ακόμη και το δικό του αδιάβροχο για να τον προστατεύει.

Ενώ μπορεί να είναι περίεργο για μερικούς να βλέπουν κάτι τέτοιο, είναι ωραίο να βλέπουμε έναν ιδιοκτήτη που νοιάζεται τόσο πολύ για το κατοικίδιο ζώο του και ότι δεν θέλει να είναι μόνος όταν απουσιάζει από το σπίτι.

Η τάση να φέρει το σκυλί της στη δουλειά έχει κερδίσει πολλή δημοτικότητα στην Ταϊλάνδη τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα σε εταιρείες με ακανόνιστα χρονοδιαγράμματα εργασίας που τη βλέπουν φιλική προς τους σκύλους πολιτική ως έναν τρόπο για την ανακούφιση του άγχους των εργαζομένων.

petsworld.gr/