Καταγγελία: Επίτροπος σε ναό της Μεσσηνίας ο αμετανόητος φονιάς του Γρηγορόπουλου

Με ανοιχτές αγκάλες φαίνεται να υποδέχθηκε ο ιερέας στον ναό της Αγίας Τριάδος στη Στούπα Μεσσηνίας, τον αμετανόητο φονιά του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ο οποίος σύμφωνα με την σελίδα «Αναρχικοί Μεσσηνίας» είναι πια και επίτροπος του ναού.

Παρόλο που η μετάνοια στη ζωή ενός χριστιανού υποτίθεται ότι είναι η μέγιστη πνευματική υπόθεση, στην περίπτωση του Επαμεινώνδα Κορκονέα ο οποίος κυκλοφορεί εδώ και ένα χρόνο ελεύθερος, δεν φαίνεται να ισχύει. Ο Κορκονέας, που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Αλέξη και που δήλωνε ότι «δε θα ζητήσει συγνώμη από κανένα δεκαπεντάχρονο», φαίνεται σε φωτογραφίες να κρατάει το θυμιατό και να βοηθάει τον παπά στο ιερό.

Ο τοπικός ιερέας στη Στούπα Μεσσηνίας βλέπουμε ότι καλοδέχεται τον αμετανόητο φονιά ενός παιδιού, ωστόσο όσο και να λιβανίζουν, τίποτα δεν πρόκειται να ξεπλύνει ούτε το αίμα, ούτε την οργή, ούτε την αδικία.«Οι ιερείς αυτής της χώρας στη συντριπτική τους πλειονότητα – υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις κι είναι αξιέπαινες – έχουν λειτουργήσει κατά καιρούς ως κήρυκες του μίσους εναντίον αποκλεισμένων και ευάλωτων υποκειμένων, όπως είναι οι πρόσφυγες ή τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, έχουν πρωτοστατήσει στο εμπόριο εθνικοφροσύνης, έχουν επιχειρήσει να σύρουν την κοινωνία σε σκοταδιστικές αναδιπλώσεις στοχοποιώντας για παράδειγμα το δικαίωμα στις αμβλώσεις. Με τους αμετανόητους φονιάδες παιδιών ωστόσο, δεν φαίνεται να είναι το ίδιο» σημειώνεται επί αυτού σε ανάρτηση στο facebook.