Η μεγαλύτερη ληστεία όλων των εποχών από τους χειρότερους αλήτες όλων των δεξιών.

Γράφει ο mitsos175

Τουλάχιστον 20.000 πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας το 2021.

Αν το 2020 είναι “δίσεκτο” και “καταραμένο”, το 2021 θα προκύψει ακόμα χειρότερο.

Σκοπεύουν να πάρουν τα σπίτια του κόσμου. Μιλάμε για δισεκατομμύρια κέρδος από τη δυστυχία των άλλων.

Αφού δημιούργησαν συνθήκες εξαθλίωσης με τα Μνημόνια, για να μη μπορέσει ο κόσμος να πληρώσει τα δάνειά του, λεηλατούν ό,τι απέμεινε.

Αφού έκοψαν μισθούς – συντάξεις, αφού απέλυσαν, τώρα θα πετάξουν στο δρόμο εκατοντάδες χιλιάδες τα επόμενα χρόνια.
Τουλάχιστον 300.000 σκοπεύουν να ξεσπιτώσουν μέσα στην τετραετία!
Θα τρίβουμε τα μάτια μας με όσα θα δούμε να κάνουν οι γαλάζιοι κατσαπλιάδες.

Σε λίγο θα μπούμε για τα καλά στη β’ φάση του σχεδίου της μεγαλύτερης ληστείας όλων εποχών από τους χειρότερους αλήτες: Τα δεξιά αδίστακτα καθάρματα.

Ο Μητσοτάκης έχει βρει το κόλπο. Ελέγχοντας πλήρως ΜΜΕ και κράτος, αυξομειώνει τα κρούσματα του κορονοϊού, όπως βολεύει τον ίδιο.

Έχουμε πει πως η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη από αυτή που παρουσιάζουν, αφού άφησαν χωρίς τεστ τους τουρίστες κι ετοιμάζονται να εγκληματήσουν ξανά με το στριμώξουν τα παιδιά μας στα σχολεία.

Ο ένας μετά τον άλλο οι επιστήμονες προειδοποιούν. Υπάρχουν βέβαια και οι ψεύτες. Οι κομπογιαννίτες, που λιβανίζουν τη γαλάζια συμμορία, καθώς είναι περισσότερο κομματόσκυλα παρά πτυχιούχοι.

Άλλωστε το να είναι μέλη της γαλάζιας συμμορίας αξίζει όσο 10 πτυχία σύμφωνα με τον υπουργό της συμφοράς Άδωνι – Μπουμπούκο – Γεωργιάδη, που έκανε στην αγορά ότι ο συνονόματος του στα αγοράκια.

Οι σοβαροί επιστήμονες παραιτούνται και προειδοποιούν. Αλλά ο Μητσοτάκης θα κρύψει κρούσματα για να ανοίξει τα σχολεία και μετά, όταν αρχίσουν οι πλειστηριασμοί, θα τα εμφανίσει ξανά, για να μείνουμε μέσα μέχρι να μας πετάξουν στο δρόμο.

Σκοπός της κυβέρνησης λαμογιών και παρασίτων είναι να μην έχουμε μαζική και οργανωμένη αντίσταση.
Φυσικά η ΝΔ έχει χάσει κάθε αξιοπιστία, ο κόσμος είναι εξοργισμένος, αλλά δεν τους ενδιαφέρει αυτό.
Θέλουν να φάνε, να περιδρομιάσουν, να αρπάξουν όσα μπορούν περισσότερα.

Η μόνη λύση για τον λαό μπροστά σ’ αυτόν τον Μητσοτακικό αρμαγεδδώνα που βρίσκεται μπροστά μας, είναι ο δυναμικός αγώνας για να αντιμετωπίσουμε την επίθεση που δεχόμαστε από όλους τους ταξικούς-κρατικούς μηχανισμούς. 

Με την ευκαιρία να βρίσω κάτι ηλίθιους ρεφορμιστές, που άφησαν στα μπλε αποβράσματα ένα ματωμένο πλεόνασμα, που από αυτό χαρτζιλικώνουν κουμπάρους και βαφτιστήρια.

Συγχαρητήρια αυνάνες! Αντί να ακούσετε την πλειοψηφία του κόσμου, το 62%, κάνατε το δικό σας Μνημόνιο και φέρατε με την πολιτική σας το Μητσοτάκη στην εξουσία. Θα σας χορέψει στο ταψί και καλά θα σας κάνει.

Χρειάζεται προετοιμασία για τη μεγάλη μάχη. Για να μην γίνουμε ΗΠΑ, όπου εκατομμύρια άστεγοι είναι στο δρόμο και ψάχνουν φαΐ στα σκουπίδια των πλουσίων.

Κινητοποιούμαστε μαζικάκατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. Εμείς τελικά θα σώσουμε τα σπίτια των Ελλήνων. Γιατί μας κατηγορούσαν παλιά πως τάχα θα τα παίρναμε.
Θέλουμε επίσης να σωθούν οι ηλικιωμένοι που ο Μητσοτάκης βάλθηκε να τους ξεκάνει.

Ο Εμφύλιος ποτέ δεν τελείωσε για τους απογόνους του Χανς του Γκεσταπίτη των γερμανοτσολιάδων και των μαυραγοριτών.
Ό,τι έκαναν στη Κατοχή οι μαυραγορίτες παππούδες τους, κάνουν σήμερα οι συνεργάτες των Γερμανών τοκογλύφων.

Δε θα τους περάσει.
Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

tsak-giorgis.blogspot.com