ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ »LIDL». ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΤΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κοντολέων, Διαματάρης, Στεφανής, Λούλης….Οι άριστοι χωρίς ή με πλαστούς τίτλους σπουδών της κυβέρνησης Μητσοτάκη δε σταματούν να μας απασχολούν.

Το νέο… κρούσμα fake αριστείας φαίνεται να έρχεται από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Πρωταγωνίστρια, αυτή τη φορά, η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου.Ποιος να το περίμενε ότι και η Σοφία Νικολάου έλεγε ψέματα για το βιογραφικό της.
Πραγματικά δεν μπορούσε να το προβλέψει κανείς σε αυτή την….»κυβέρνηση άριστων» που οι μισοί έχουν δηλωμένα πλαστά πτυχία και οι άλλοι μισοί δε θα μπορούσαν να περάσουν με Πανελλήνιες ούτε στο μαθηματικό Σάμου, το οποίο κατά τα άλλα κοροϊδεύουν.
Ενώ δηλώνει ότι σπούδασε Διεθνές Ποινικό Δίκαιο και Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Paris X – Nanterre στη Γαλλία, δεν προκύπτει ούτε η διάρκεια των σπουδών ούτε αν απέκτησε κάποιον τίτλο σπουδών. Αντί να καταθέσει στη Βουλή, όπως οφείλει, το πτυχίο της, το μόνο που έχει δώσει είναι μια εξουσιοδότηση για χορήγηση βεβαίωσης ότι έχει παρακολουθήσει δύο μαθήματα στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο.
Η Σοφία Νικολάου – που, όπως πιθανολογείται λοιπόν, δεν έχει πτυχίο από γαλλικό πανεπιστήμιο – έκανε ό,τι μπορούσε για να μην πάρει πτυχίο ο κρατούμενος απεργός πείνας Βασίλης Δημάκης.Θεία Δίκη….  https://www.youtube.com/embed/dxQWFaqKNRc

patrinaki.blogspot.com/