Φταίνε οι άνεργοι: «Δεν ψάχνουν στο ίντερνετ»! – «Δεν κάθονται να κάνουν μια σωστή δόμηση βιογραφικού»!

Είναι σημαντικό να ενημερώνεται ο κόσμος για τα προγράμματα του ΟΑΕΔ, διότι πολλές φορές ακούμε για ανέργους οι οποίοι ψάχνουν για δουλειά και λένε ότι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, αλλά δεν ψάχνουν στο ίντερνετ, να δούνε τι υπάρχει αυτή τη στιγμή από προγράμματα»

Τα παραπάνω δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, για να προσθέσει λίγο μετά:

«Πάρα πολλές φορές υπάρχουν νέα παιδιά, τα οποία πάνε από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο για να ψάξουν για δουλειά αλλά δεν κάθονται να κάνουν μια σωστή δόμηση βιογραφικού για να μπορέσουν να διεκδικήσουν μια θέση στην αγορά εργασίας».

Φταίνε, λοιπόν, οι νέοι και οι μεγαλύτεροι άνεργοι, που λένε ότι «δεν έχουν ήλιο μοίρα». «Δεν ψάχνουν στο ίντερνετ» σωστά και «δεν κάνουν μια σωστή δόμηση του βιογραφικού τους». Αυτοί είναι βασικοί λόγοι, σύμφωνα με τον Κυρανάκη και τη Νέα Δημοκρατία, για την ανεργία. 

Δεν χρειάζονται πολλά σχόλια τα λένε μόνοι τους. Αποκαλύπτουν ποιοι είναι ποια είναι η σχέση τους με την κοινωνία. «Ατομική ευθύνη» και στην ανεργία! Θα μπορούσαμε να αναρωτηθούμε αν ντρέπονται αλλά δεν έχει νόημα. Δεν ντρέπονται. 

ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ