Απίστευτη προκλητική ενέργεια του πορφυρογέννητου Κώστα Μπακογιάννη.Σε εποχές νεοδημοκρατικής «κανονικότητας» καμιά προκλητική απόφαση οποιοδήποτε αξιωματούχου δεν μας εντυπωσιάζει.
Δεν μπορεί όμως να αφήσουμε ασχολίαστη άλλη μια απίστευτη, προκλητικότατη, ενέργεια του Κ. Μπακογιάννη.

Ο δήμαρχος Αθήνας που βρέθηκε σ’ αυτή την θέση με μόνο προσόν τις οικογενειακές του καταβολές, προχώρησε σε μια κίνηση, που αμφιβάλουμε αν θα μπορούσε να έκανε οποιοσδήποτε άλλος ομόλογος του σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Σ‘ αυτή την περίπτωση, υποθέτουμε, ότι ΜΜΕ και αντιπολίτευση θα τον κρέμαγε στα «μανταλάκια» και όχι μόνο θα ανακαλούσε την απόφαση του, αλλά θα έπρεπε να απολογηθεί, γι’ αυτή.

Συγκεκριμένα ο Κ. Μπακογιάννης, απευθύνθηκε στις Τ.Ο Αθήνας για να του προτείνουν άνεργους νεοδημοκράτες για να τους προσλάβει ώστε να αμείβονται από τους δημότες της Αθήνας. 
Μόνο αυτό μπορεί να υποθέσουμε με την μεθόδευση που έκανε ώστε να προσλάβει 366 άτομα για να εργαστούν στον Δήμο Αθήνας. (Και φυσικά αυτοί δεν χρειαζόταν να κάνουν σωστή δόμηση του βιογραφικού τους, που έλεγε ο Κυρανάκης).

Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα του Δήμου Αθήνας από ανακοίνωση προκήρυξης «πρόσληψης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 366 ατόμων».

Ημερομηνία Υποβολής Συμπληρωμένων και υπογεγραμμένων Αιτήσεων μαζί με ευκρινές  φωτοαντίγραφο: Των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή άλλων δημόσιων εγγράφων από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας, που μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι από Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 08:00 έως και Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 15:00. 
Δεν είναι απίστευτο; Ενας που έψαχνε για εργασία έπρεπε μέσα σε 24 ώρες να ενημερωθεί -από μια είδηση που υπήρχε μόνο σε μια ιστοσελίδα- ότι ο Δήμος Αθήνας αναζητεί εργαζόμενους και να κάνει αμέσως αίτηση! Δεν είναι κάτι το αδιανόητο;

Το ότι αυτό για τα ΜΜΕ δεν αποτελεί είδηση το θεωρούμε αυτονόητο. Αλλωστε υπάρχουν πιο ενδιαφέροντα θέματα για να ασχοληθούν. Οι «λιγούρες» της κ. Μπαλασινού, οι εμφανίσεις της Μαρέβα που κλέβουν τις εντυπώσεις, και εν ανάγκη ο Πολάκης που καπνίζει.

tsak-giorgis.blogspot.com/