Ο Αντιφασίστας Επαναστάτης Michael Reinoehl

Ο Michael Reinoehl έχει επικριθεί για το γεγονός ότι έδωσε στον νεοφασιστικό δεξιό εσμό έναν «μάρτυρα» για να «εξισορροπήσει» τις δικές τους και αστυνομικές ρατσιστικές δολοφονίες. Παρακάτω δημοσιεύουμε αποδείξεις ότι πυροβόλησε σε κατάσταση αυτοάμυνας και υπό τεράστια πρόκληση από βαριά οπλισμένους άνδρες που απολάμβαναν αστυνομική προστασία και ασυλία. Ο Μάικλ αργότερα το πλήρωσε με τη ζωή του σε μία θύελλα από αστυνομικές σφαίρες. Ο δρόμος προς τα εμπρός απαιτεί μια διαρκή προσπάθεια για την έκθεση και εξάλειψη του ιστορικού ρατσισμού, τον έλεγχο των πολιτοφυλακών και την ανατροπή του δισεκατομμυριούχου 1%. Αν όχι, θα μπορούσε να ξεσπάσει ένας νέος φυλετικός πόλεμος, προς χαρά των τρελών στρατιωτικών και βιομηχάνων ηγετών.

Ο αντιφασίστας επαναστάτης Michael Reinoehl δολοφονήθηκε από την ομάδα της αστυνομίας της Ολυμπίας στην Ουάσιγκτον στις 3 Σεπτεμβρίου ως αντίποινα για τον πυροβολισμό ενός μέλους της φασιστικής ομάδας Patriot Prayer.

Ο Reinoehl ανέλαβε την ευθύνη για τον πυροβολισμό ως πράξη αυτοάμυνας εναντίον του φασίστα που απείλησε τον Reinoehl και έναν φίλο του με γκλόμπ και ένα μαχαίρι. Ο Reinoehl πήγε στο κέντρο του Πόρτλαντ το Σάββατο το βράδυ για να παράσχει ασφάλεια στους επαναστάτες που απειλήθηκαν από ένα καραβάνι φασιστών υποστηρικτών του Τραμπ που παρέλασαν στο κέντρο της πόλης.

Biff McGruber @ bmcgrub · 1 Σεπτεμβρίου Φαίνεται ότι ο Danielson είχε βγάλει και επέκτεινε το μεταλλικό του γκλόμπ (παράνομο να μεταφέρεται στο Πόρτλαντ), πλησίασε και έριξε τον Reinoehl. Ο Παππάς ήταν επίσης εξοπλισμένος με πολλαπλά όπλα και πλησίασε τον Reinoehl .

Biff McGruber @ bmcgrub ·1 ΣεπΕπίπεδο 3: Οι εικόνες δείχνουν ότι ο Παππάς είχε δύο κουτιά από ράβδους αρκούδας, ένα ξύλινο γκλομπ, ένα μικρό κουτί από ράβδο, ένα πιστόλι paintball. Οι φωτογραφίες δείχνουν τον Danielson με μπαστούνι, αρκούδας, σκληρά γάντια. Ο Zane στη Νέα Υόρκη δηλώνει ότι είχαν μαχαίρια. Ήταν βαριά οπλισμένοι, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν το αναφέρουν οτι αυτό είναι παράνομο. “

«Αν είχα προχωρήσει, θα με είχε μαχαιρώσει», είπε ο Ρέινοχελ σε συνέντευξή του. «Ήμουν πεπεισμένος ότι δεν χτύπησα κανέναν αθώο και έκανα την έξοδο… Νιώθω ότι είναι σημαντικό ο κόσμος τουλάχιστον να μάθει λίγο από ό, τι πραγματικά συμβαίνει. Δεν είχα επιλογή. Εννοώ, εγώ, είχα μια επιλογή. Θα μπορούσα να κάτσω εκεί και να τους βλέπω να σκοτώνουν έναν φίλο του χρώματος. Αλλά δεν θα το έκανα αυτό. “

Ένας υποστηρικτής του PNW ( Μετώπου Απελευθέρωσης Νέων ) γράφει για τη δολοφονία του Reinoehl από μια ομάδα θανάτου της αστυνομίας

«Έχω μιλήσει με αξιόπιστους συντρόφους και είναι γνωστό μεταξύ μας. Είχε φανεί να κάνει πραγματική δουλειά εναντίον των φασιστών πριν από το περιστατικό αυτοάμυνας.

Έχω επίσης ακούσει μαρτυρίες για τη δολοφονία του, και έτσι ήταν. Ήταν ένα στοχευμένο χτύπημα από μια σειρά αστυνομικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των αμερικανικών ομάδων ειδικών επιχειρήσεων / ομάδες υψηλού κινδύνου, οι ίδιοι που επανδρώνουν τα ματ στο Πόρτλαντ.

Είχαν SUV χωρίς σήμανση και έκαναν περίπου 25 γύρους γύρω απο το σπίτι του. Ήταν άοπλος, μάρτυρας του οποίου το σπίτι είναι μπροστά απο το σπίτι που έγινε η επίθεση της αστυνομίας είπε ότι δεν είχε όπλο ή άλλο ορατό όπλο.

Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι 10-15 λεπτά μετά το θάνατό του, υπήρχε ήδη δήλωση αστυνομίας και άρθρο των New York Times. Η μόνη εξήγηση είναι ότι η αστυνομία και η NYT ετοίμασαν τις αναφορές τους πριν σκοτωθεί ο Reinoehl.

Ήταν μια απίστευτη δουλειά και θέλουν να ξέρουμε ότι ήταν τέτοια. Το μήνυμα τρόμου είναι σαφές «Μπορούμε να σας σκοτώσουμε στο δρόμο και να να μην έχουμε πρόβλημα. Μπορούμε να σας βρούμε”.

Νομίζω ότι αυτή η δολοφονία εξυπηρετούσε μερικούς σκοπούς: πρώτον ως εκδικητική δολοφονία, δεδομένου ότι θεωρούν τους Ναζί φίλους και συμμάχους, και δεύτερον ως τρομακτικό κτύπημα στην ένοπλη άμυνα της κοινότητας της Αριστεράς, ειδικά εκείνων που μιλούν γι ‘αυτήν.

Φαίνεται ότι προκαθόρισαν τη δολοφονία να συμβαίνει Ενώ προβάλλονταν η συνέντευξή του Αντιπρόεδρου και ο Τραμπ έστειλε tweet για αυτό. Πιθανότατα ήξεραν ότι η υποστήριξη τους για υπεράσπιση της αστυνομικής δράσης θα γινόταν δεκτή και απλώς δεν θα μπορούσαν να έχουν αυτή την υποστήριξη πριν εκεί έξω, και υπήρχε πιθανώς υψηλό επίπεδο πολιτικής υποστήριξης για τη δολοφονία.

«Δεν έχει μείνει πολύ αμφισημία στο μυαλό μου για αυτό. Δεν έχει σημασία σε αυτό το σημείο αν ο Reinoehl δεν ήταν τέλειος. Όταν ήρθε η απειλή, υπερασπίστηκε την κοινότητά του, δεν θα ήταν σιωπηλός και πέθανε για την υπόθεση.

Από: https://threadreaderapp.com/thread/1302394672992727043.html

Τα λόγια του Michael Reinoehl

«Κάθε επανάσταση χρειάζεται ανθρώπους που είναι πρόθυμοι και έτοιμοι να πολεμήσουν. Υπάρχουν πολλοί από εμάς τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονται χωρίς να καταλάβουν πού αυτό θα οδηγήσει. Αυτή είναι μόνο η αρχή εκεί που ξεκινά ο αγώνας. Εάν αυτό είναι μέχρι εκεί που μπορείτε να συμμετάσχετε ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας, αλλά παρακαλώ σταθείτε στην άκρη και υποστηρίξτε αυτούς που είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν.

Είμαι 100% ANTIFA σε όλη τη διαδρομή της ζωής μου! Είμαι πρόθυμος να πολεμήσω για τους αδελφούς και τις αδελφές μου! Ακόμα κι αν μερικοί από αυτούς είναι πολύ ανίδεοι για να συνειδητοποιήσουν τι σημαίνει πραγματικά η antifa Ζούμε επί του παρόντος ένα κρίσιμο σημείο στην εξέλιξη της ανθρωπότητας. Έχουμε πραγματικά την ευκαιρία αυτή τη στιγμή να διορθώσουμε τα πάντα. Αλλά θα είναι ένας αγώνας όπως κανένας άλλος! Θα είναι πόλεμος και όπως όλοι οι πόλεμοι θα υπάρξουν θύματα.”

ΑΛΕΡΤΑ