Τρώνε και πίνουνε ληστεύοντας εμάς οι «δραγουμάνοι» της κυβέρνησης των «αρίστων». – Εταιρία αλουμινίου, κολλητού φίλου του Μητσοτάκη, ανέλαβε να φτιάξει τις μάσκες «σκόιλ ελικικού»

Μόνο ένας καλός συγγραφέας θεατρικών κωμωδιών ίσως όπως αυτός που έγραψε το σενάριο στην αξέχαστη κωμωδία «έξω οι κλέφτες», με τον Ντίνο Ηλιόπουλο, θα μπορούσε να περιγράψει τα όσα τραγελαφικά παρακολουθούμε με την κυβέρνηση της «κανονικότητας», και έχουν σχέση με τις μάσκες που προμηθεύεται το δημόσιο.

Αρχικά μάθαμε ότι  ανέθεσαν σε ένα χασάπηεκτός από κοκορέτσια, λουκάνικα και συκωτάκια … να πωλεί και να εφοδιάζει με υγειονομικό υλικό προστασίας, μια κρατική υπηρεσία και μάλιστα με απευθείας ανάθεση!
Αργότερα ενημερωθήκαμε για έναν εκλεκτό του Μητσοτάκη και του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος βιομήχανο, ο οποίος αν και έχει καταδικαστεί για ατιμωτικά αδικήματα, βρέθηκε να είναι κατασκευαστής μασκών με αποκλειστικό προμηθευτή το κράτος.

Στην συνέχεια πληροφορηθήκαμε ότι η γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής Σ. Νικολάου, προμηθεύτηκε με υπέρογκες τιμές για τους φυλακισμένους και το σωφρονιστικό προσωπικό μάσκες με απευθείας ανάθεση, από δυο εταιρείες με την πρώτη να εμπορεύεται «Αμορτισέρ αυτοκινήτων» και τη δεύτερη «αποκριάτικα κοστούμια, χριστουγεννιάτικα στολίδια 2020 και έπιπλα κήπου»).
Τώρα από δημοσίευμα που υπάρχειστην ιστοσελίδα της εφημερίδας Documento γινόμαστε κοινωνοί της είδησης ότι γνωστός επιχειρηματίας, φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη με δραστηριότητα στην παραγωγή αλουμινίων, ανέλαβε να φτιάξει τις μάσκες «σκόιλ ελικικού».

Προφανώς όλες αυτές οι καταστάσεις έχουν την χιουμοριστική τους πλευρά το ουσιαστικό όμως είναι ότι βρισκόμαστε σε μια εποχή που οι στίχοι του άσματος «Φάτε και πιείτε δραγουμάνοι/ τώρα που όλα είναι για τα σας/ έτσι ορίζει το φιρμάνι/ κι ο πολυχρονεμένος σας Πασάς/» βρίσκουν πλήρη ανταπόκριση. Και οι «δραγουμάνοι» της κυβέρνησης των «αρίστων» «τρώνε και πίνουμε», ληστεύοντας εμάς. 

http://tsak-giorgis.blogspot.com