Ευλόγηcον τους νέους

Όπως φαίνεται η Ελλάδα πάει ολοταχώς για ένα γενικό lockdown.
Οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν ότι το lockdown πρέπει να γίνει, έτσι ώστε να σωθεί το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας.

Ο ιός χτυπά κυρίως τους μεγαλύτερους σε ηλικία και, ως γνωστόν, οι άνω των 60 είναι ο βασικός εκλογικός κορμός των βουλευτικών κομμάτων.

Αν ο ιός εξαπλωθεί και αρχίσουν να πεθαίνουν τα γερόντια το ένα μετά το άλλο, ποιος θα τους ψηφίσει;

Οι νέοι;

Αυτοί οι νέοι που γυρνάνε στις πλατείες και ανταλλάσσουν γλωσσόφιλα με ιικό φορτίο μεταξύ τους;

Αυτά τα κωλόπαιδα που κάνουν πλάκα με τον Κούλη και τον Αλέξη τον Τσίπρα, αντί να τους σέβονται;

Αυτοί οι αλήτες που το μόνο που κοιτάζουν είναι πώς θα φύγουν από την χώρα-παράδεισο;

Αυτοί οι βρωμεροί λιποτάκτες που προσπαθούν να αποφύγουν την στρατιωτική θητεία στην χώρα-υπερδύναμη και δεν θέλουν να εκπαιδευτούν πώς να είναι καθαρίστριες;

Αυτοί οι νέοι που δεν ψηφίζουν τους άριστους της ΝΔ και τους επαναστάτες του κώλoυ του ΣΥΡΙΖΑ στην χώρα της δημοκρατίας;

Αν σαρώσει τα γερόντια ο Κορονοϊός, αυτοί θα μείνουν να αποφασίζουν για την χώρα-θαύμα;

Ποιος χρειάζεται τέτοια νεολαία;

Η μόνη νεολαία που αξίζει να υπάρχει στην χώρα ελατήριο είναι αυτοί που δίνουν πανελλήνιες για να μπουν στον στρατό, την αστυνομία και τα ΜΑΤ.

Ή αυτοί που θα γίνουν παπάδες.

Αυτοί είναι οι μόνοι που πραγματικά τους φώτισε ο Θεός και το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας-Χάρβαρντ.

Άντε και αυτοί που θα ελπίζουν σε ένα ρουσφέτι και θα τους ψηφίζουν μια ζωή

Οι υπόλοιποι είναι περιττοί.

Είναι εν δυνάμει μέλη εγκληματικών οργανώσεων και πολύ πιθανόν να ταράξουν στο μέλλον την δημοκρατία της χώρας-καρτ ποστάλ με τρεις μολότοφ μέσα στην τσάντα τους.

Οι ψηφοφόροι πρέπει να προστατευθούν!

Γι’ αυτό, γενικό lockdown να σωθούν οι γέροι και ας κοστίζει κάτι παραπάνω σε συντάξεις.

Καλά τα έλεγαν στην αρχή της κρίσης ότι βάζουν τους ανθρώπους πάνω απ’ όλα. Εννοούσαν τους ψηφοφόρους πάνω απ’ όλα, αλλά και οι ψηφοφόροι άνθρωποι είναι.

Οπότε, να μείνουν κλεισμένοι μέσα όλοι όσοι για να σώσετε το πολιτικό σας σύστημα.

Αυτό έχει μόνο σημασία.

Αν πεθάνει το πολιτικό σας σύστημα, η χώρα θα χρεοκοπήσει και μπορεί ακόμα να καταλήξει και ένα προτεκτοράτο που θα ανήκει σε ιδιώτες.

Αν μένετε σε μέρη καμένα χαρτιά -όπως κάτι νησιά που σίγουρα δεν θα ψηφίσουν το κόμμα της αριστείας- μην ανησυχείτε δεν θα έχετε lockdown, εσείς περισσεύετε.

Επίσης, αν μένετε σε νησιά ιδιοκτησίας της TUI και ψηφίζετε το κόμμα του προφήτη, κάντε απλά λίγη υπομονή μέχρι να πιάσει κρύο και να φύγουν οι τελευταίοι τουρίστες. Μετά θα αυξηθούν τα κρούσματά σας και θα κάνετε και εσείς το πολυπόθητο lockdown.

Πάντως, η κάθε χώρα δεν έχει μόνο τους πολιτικούς που της αξίζουν, αλλά και τους Τσιόδρες και τους Χαρδαλιάδες που της αξίζουν.

Έτσι λοιπόν, από την άλλη εβδομάδα και κάθε Τετάρτη και Κυριακή, θα ξεκινήσει εκπομπή Κορονοτζόκερ, με παρουσιαστές τον Σωτηράκη και τον Νικολάρα

Θα μπαίνουν τα ονόματα από τις πόλεις σε χρωματιστές μπαλίτσες και θα κληρώνεται η πόλη που θα κάνει lockdown.

Σε κάθε πόλη θα έρχεται μια κλούβα ΜΑΤ και μια κλούβα παπάδες.

Στην μια κλούβα θα τρώνε ξύλο και πρόστιμο όσοι δεν φοράνε μασκούλα στο χωράφι.

Στην άλλη κλούβα θα τρώνε κουταλάκι στο στόμα χωρίς μασκούλα και χωρίς να πλένουν χεράκια.

Φιλιά πολλά από Βερολίνο.

Δ.

Υ.Γ.1 Δυστυχώς, στην χώρα-σάτιρα, η πραγματικότητα με την σάτιρα είναι συνυφασμένες και είναι δύσκολο να τις ξεχωρίσεις.

Υ.Γ.2 Εδώ, πάντως, στο Βερολίνο όλο ακούμε και για περισσότερους που βγαίνουν θετικοί. Μέχρι στιγμής, μόνο ένας είναι σε κώμα στην εντατική, από τους υπόλοιπους μόνο ένας στο νοσοκομείο με οξυγόνο μόνο. Οι άλλοι τελείως ασυμπτωματικοί. Εδώ νομίζω θα τον περάσουμε όλοι τον κορονοϊό, είναι αναπόφευκτο. Πάντως, χθες που πήρα το τραμ, δεν έχει πολύ κόσμο μέσα στα ΜΜΜ. Αρκετοί είναι με ποδήλατο και έχει αυξηθεί και η κίνηση λόγω του κορονοϊού. Εγώ, πάντως, με τα πόδια και το ποδήλατο πάω παντού. Τελικά, οι υποδομές αυτές βοηθούν στην μη ταχύτατη εξάπλωση του κορονοϊού με κάποιο τρόπο.

Υ.Γ.3 Κώστα, αν το διαβάζεις αυτό, να ξέρεις σήμερα πήγα για το περπάτημα μου στο πάρκο και άκουσα το τελευταίο σου podcast. Σε αφήνω πάντα για τις μεγάλες μου βόλτες για να το ευχαριστιεμαι. Αυτή τη φορά, όμως, μου έκοψες τα πόδια, γιατί δυστυχώς είδα πολλά πράγματα από τον εαυτό μου σε αυτά που είπες. Πρώτη φορά λαχάνιασα περπατώντας. Τέλος πάντων, εγώ είμαι μέσα να κάνουμε δική μας κοινότητα, αρκεί να έχουμε πολλούς και καλούς γιατρούς, χαχα.

(Αγαπητέ φίλε, το πιο αστείο δεν είναι ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα ανέκδοτο αλλά ότι ελάχιστοι Έλληνες το αντιλαμβάνονται αυτό. Οι περισσότεροι νομίζουν πως το προτεκτοράτο στο οποίο υπάρχουν -γιατί υπάρχουν, δεν ζουν- είναι το κέντρο του κόσμου. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

pitsirikos.net/