«Να τους πω πόσο ψεύτες είναι και πόσο κοροϊδεύουν τον κόσμο…»

«Κραυγή» αγωνίας εργαζόμενης σε δημόσιο νοσοκομείο εν μέσω έξαρσης κρουσμάτων και θανάτων κορονοϊού – «Τίποτα δεν κάνανε. Μας άφησαν μόνους μας να τρέχουμε σαν τους τρελούς να τα βγάλουμε πέρα. Χωρίς προσωπικό», σημειώνει

«Αλιεύσαμε» το παρακάτω tweet εργαζόμενης σε δημόσιο επαρχιακό νοσοκομείο για την κατάσταση που επικρατεί εν μέσω νέας έξαρσης κρουσμάτων και θανάτων κορονοϊού.

Μετά από 4 σερί εφημερίες που δεν είδα τον άντρα μου η τον 2,5 χρόνων γιο μου, αλλά είδα τουλάχιστον 100 περιστατικά covid (σε επαρχιακό νοσοκομείο) έχω να πω ότι κάθε φορά που βγαίνει ο πρωθυπουργός και ο υπουργός υγείας στην tv και λέει ότι ενίσχυσαν το σύστημα υγειας, θέλω να κάνω εμετό. Θέλω να μπορώ εκείνη τη στιγμή που είναι στα κανάλια να βγω και να τους φτύσω στα μούτρα. Να τους πω πόσο ψεύτες είναι και πόσο κοροϊδεύουν τον κόσμο. Τίποτα δεν κάνανε. Μας άφησαν μόνους μας να τρέχουμε σαν τους τρελούς να τα βγάλουμε πέρα. Χωρίς προσωπικο.

Χωρίς μέσα προστασίας (παρακαλάμε για στολές και μάσκες) χωρίς μηχανηματα (φορητά ακτινολογικά) και χωρίς γιατρούς και νοσηλευτές. Εκτεθημενοι σε κάθε επιβεβαιωμένο η μη κρούσμα. Μας φέραν από δωρεά 10 κρεβάτια για περιστατικά covid. Ποιος θα τα δει αυτά? Ο ένας παθολόγος η ο ενας αναισθησιολογος η ο ενας ακτινολόγος που είναι σε βάρδια? Και αν έρθει ένα τροχαίο? Μια ανακοπή? Ποιος θα πάει να το δει? Γιατί μας βάζετε στη διαδικασία να επιλέξουμε ποιος θα ζήσει η ποιος θα πεθάνει? 

Πρώτη φορά γράφω τόσο πολύ αλλά ειλικρινά κλαίω στο νοσοκομείο με αυτά που βιώνω και κλαίω και στο σπίτι μου με αυτά που » κουβαλάω» απ’ τη δουλειά.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟ!!

alfavita.gr/