Απροκάλυπτη ομολογία Χρυσοχοΐδη: «Ο ιός δεν μεταδίδεται έξω, αλλά σε κλειστούς χώρους»

Οι απαγορεύσεις των συγκεντρώσεων γίνεται για πολιτικούς και όχι υγειονομικούς λόγους.

Σε μια απροκάλυπτη κυνική ομολογία προχώρησε σήμερα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στον Real FM. Ερωτούμενος για τα κρούσματα κορονοϊού στην αστυνομία και το εάν αυτά συνδέονται με την κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων στο Πολυτεχνείο, δήλωσε: “Δεν μεταδίδεται έξω, στην ατμόσφαιρα, ο ιός, Ο ιός μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους.” Δηλαδή, όλο το επικοινωνιακό τέχνασμα της κυβέρνησης, πως δήθεν απαγορεύει τις συγκεντρώσεις για να μην διαδοθεί ο κορονοϊός κατερρίφθη από τον ίδιο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

“Δεν μεταδίδεται έξω, στην ατμόσφαιρα, ο ιός, Ο ιός μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους”. Και τότε γιατί απαγορεύτηκαν οι συγκεντρώσεις και οι πορείες για το Πολυτεχνείο; Γιατί απαγορεύονται οι συναθροίσεις στο πλαίσιο του lockdown; Η κατασταλτική πολιτική της κυβέρνησης και η προσπάθεια να κτυπήσει το κίνημα, για καθαρά πολιτικούς και όχι υγεινομικούς λόγους, αποκαλύπτονται με τον πιο καθαρό τρόπο.

Ταυτόχρονα, θα μπορούσε να ρωτήσει κανείς, γιατί κλείνεται ο κόσμος στο σπίτι από τις 9 μ.μ. και δεν μπορεί να βγει μια βόλτα έξω; Γιατί η κυβέρνηση στοχοποιεί τις “πλατείες” και όχι τους χώρους εργασίας, το συνωστισμό στα μέσα μεταφοράς, τις τάξεις των 25-27 μαθητών στα σχολεία και ούτε καθεξής…

Εμείς δεν έχουμε τίποτα παραπάνω να πούμε, τα είπε όλα ο υπουργός…

Ταυτόχρονα βέβαια η επιστήμη και τα επιδημιολογικά δεδομένα χρησιμοποιούνται από τον Μ. Χρυσοχοΐδη με τον πιο χυδαίο τρόπο. Ενώ για τους αστυνομικούς “έξω δεν κολλάει”, ο υπουργός της κυβέρνησης ΝΔ προαναγγέλλει την απαγόρευση των διαδηλώσεων της 6ης Δεκέμβρη (για ποιον λόγο άραγε;), για να μην κολλήσουν “οι νέοι και τα μικρά παιδιά”! Ενώ προκλητικά μίλησε για “εφιάλτη”. Επίσης, θεώρησε πως και η συγκέντρωση στο Εφετείο στις 7 Οκτώβρη για τη Χρυσή Αυγή “άφησε το αποτύπωμά της όσον αφορά τον κορονοϊό”(!), παρότι δεν υπάρχει κανένα σχετικό στοιχείο.

Ο Μ. Χρυσοχοΐδης δεν ντράπηκε να ζητήσει “συγνώμη” από τις 9 γυναίκες αγωνίστριες που συνελήφθησαν την Τετάρτη στην παρέμβασή τους την ημέρα κατά της βίας εναντίον των γυναικών, μιλώντας για “υπερβολή”. Ξέχασε βέβαια τους άλλους δύο συλληφθέντες, που πιάστηκαν λίγο αργότερα για μοίρασμα τρικ για τα δικαιώματα των γυναικών. Οι συλληφθέντες της 25ης Νοέμβρη ταλαιπωρήθηκαν και θα ταλαιπωρηθούν ακόμα περισσότερο από την “υπερβολή” της ΕΛΑΣ.

Απροκάλυπτη ομολογία Χρυσοχοΐδη: «Ο ιός δεν μεταδίδεται έξω, αλλά σε κλειστούς χώρους»

Ο Μ. Χρυσοχοΐδης δεν είδε ανάλογες υπερβολές στο όργιο αστυνομικής βίας την ημέρα του Πολυτεχνείου, ενώ προανήγγειλε ενσωματωμένες κάμερες στις στολές των ΜΑΤ και των άλλων δυνάμεων καταστολής, οι οποίες βεβαίως θα χρησιμοποιηθούν κατά των διαδηλωτών και για την ενοχοποίησή τους.

“Πριν”