Κυβέρνηση έχουμε ή συμμορία μαφιόζων;

Για άλλη μια φορά βλέπουμε τον τρόπο που ιεραρχούν τα καθεστωτικά ΜΜΕ τις ειδήσεις.Διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνω την κάμηλον. Οπως έχουμε γράψει εδώ και καιρό υπάρχει μια έντονη διαμάχη μεταξύ της κυβέρνησης και της φυλλάδας «Δημοκρατία» και αυτή έχει σχέση με το μοίρασμα του κρατικού μπαγιόκου στα ΜΜΕ.

Ακούσαμε, λοιπόν, σήμερα τον αρθρογράφου του εντύπου Μανώλη Κοττάκη να κάνει μια απίστευτη αποκάλυψη στην ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με τον Ν. Μπογιόπουλο. 

Αφού εξέφρασε την έκπληξη του γιατί «δεν ακούστηκε κιχ για την πολύ σοβαρή πληροφορία» που δημοσίευσε, θεωρώντας την έγκυρη αφού δεν υπήρξε η παραμικρή διάψευση  μας παρουσίασε μια εικόνα που υπάρχει στο εσωτερικό της κυβέρνησης, παρόμοια της οποίας μόνο σε μαφιόζικες συμμορίες μπορείς να αναμένεις.

Χωρίς περιστροφές ο Κοττάκης μας είπε ότι στο εσωτερικό της κυβέρνησης επικρατεί ένα μπάχαλο και αυτοί που εμπλέκονται στην διαχείριση της πανδημίας αντιλαμβάνονται ότι είναι τόσο μεγάλες οι ευθύνες τους για την εξάπλωση της ώστε θεωρούν πιθανόν να καταλήξουν στην φυλακή.  Εκμεταλλεύονται λοιπόν ένα νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα και επιτρέπει τις ηχογραφήσεις για υποθέσεις διαφθοράς και έτσι φακελώνει ο ένας τον άλλον.  Νεοδημοκρατική «κανονικότητα»  δηλαδή. 

Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτή την αποκάλυψη την έφαγε το σκοτάδι. Το εντυπωσιακό επίσης για μας είναι ότι και τα ΜΜΕ που πρόσκεινται  στην αντιπολίτευση την πέρασαν απαρατήρητη.

Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα της «Δημοκρατίας»:  
Τα έχουν κάνει θάλασσα και έχουν αρχίσει «να δίνουν» ο ένας τον άλλον. 
Τα στρατόπεδα της κυβέρνησης έχουν βγάλει τα όπλα τους στο παρασκήνιο και οχυρώνονται για αυτά που μοιραία θα έρθουν….Στο προσκήνιο, όμως, προσπαθούν όλοι από χθες να επιβάλουν σιωπητήριο, με τον συντονιστικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια να τον έχει το Μέγαρο Μαξίμου.
Επιδιώκουν σιωπητήριο γιατί αντιλαμβάνονται ότι ορισμένοι από τους εμπλεκομένους πιθανόν να καταλήξουν ακόμη και στη φυλακή.

Όλοι οι κορυφαίοι κυβερνητικοί παράγοντες, που τόσο πολλά είχαν επενδύσει στην εικόνα της «επιτυχημένης» διαχείρισης της πανδημίας, κρύβονται αντί να μιλούν ξεκάθαρα για το τι συμβαίνει και είναι σαφές ότι υπάρχει πρόβλημα που το αντιλαμβάνονται οι πάντες.

 Όλο αυτό το διάστημα που η χώρα δοκιμάζεται, αλλά κυρίως τους τελευταίους μήνες που η κατάσταση έχει ξεφύγει και έχουμε εκατόμβες νεκρών, τα στρατόπεδα στην κυβέρνηση περίμεναν ότι θα ξεσπάσει ο «πόλεμος» και θα αναζητηθούν οι αποδιοπομπαίοι τράγοι, στους οποίους θα φορτωθούν όλες οι ευθύνες, για να μείνει στο απυρόβλητο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Έχει προετοιμαστεί καθένας με τα δικά του όπλα.

Η «δημοκρατία» αποκαλύπτει σήμερα ότι μία από τις δύο πλευρές της κυβέρνησης ηχογράφησε κρυφά συνομιλίες με υπουργούς και άλλους παράγοντες. Υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα από αυτές τις συνομιλίες. Αυτά τα ηχητικά ντοκουμέντα θα χρησιμοποιηθούν από αυτούς που τα έχουν καταγράψει, αν υπάρξει λόγος, είτε για ενδοκυβερνητική διαπραγμάτευση είτε ως αποδεικτικό στοιχείο στη Δικαιοσύνη.

tsak-giorgis.blogspot.com/