6 Δεκέμβρη: Μέρα του Αλέξη.

Γράφει ο mitsos175

 6 Δεκέμβρη 2008: Μπάτσοι – φονιάδες εκτελούν ένα δεκαεπτάχρονο παιδί. Ο Αλέξανδρος δέχεται τις σφαίρες που δήθεν “εξοστρακίστηκαν”. Δολοφονήθηκε γιατί βρέθηκε στο δρόμο δυο τεράτων.

Αμέσως τα ΜΜΕ, γαλάζια και πράσινα, που μέχρι τότε πολεμούσαν μεταξύ τους για την κουτάλα, προσπαθούν να κουκουλώσουν με διάφορους τρόπους το ειδεχθές έγκλημα. Για κακή τους τύχη όμως υπάρχουν συντριπτικές αποδείξεις, μάρτυρες του στυγερού εγκλήματος.

Και τότε ο κόσμος ξεσπά από οργή. Οργή για το φονικό, αλλά και τη φασιστική νοοτροπία που φτιάχνει δολοφόνους, εγκληματίες με στολές, που σκοτώνουν αθώους, κι έχουν μετά την κάλυψη άλλων καθαρμάτων σε κανάλια και πολιτικά γραφεία.

Η δεξιά προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε τα εγκλήματά της. Μόνο που κάνει συνεχώς νέα. Τρομοκρατεί, μας απειλεί, να μείνουμε μέσα, να μη βγούμε να τιμήσουμε το νεκρό μαθητή, όπως έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση.

Στους αλήτες ναζί, τα καθίκια που μαζεύτηκαν στη συμμορία της ΝΔ μετά τη διάλυση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, λέμε να πάνε να πέσουν στην πλησιέστερη πηγάδα που θα βρουν, να ξεβρομίσει ο τόπος.

Οι λόγοι να διαδηλώσουμε άπειροι.

Τιμή στον αθώο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Οργή όχι μόνο για τους φυσικούς αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς, αυτούς που όπλισαν το χέρι τους, όσους ελευθέρωσαν αμετανόητους δολοφόνους, που κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Διαμαρτυρία για τη συνεχιζόμενη εγκληματική δράση της ΝΔ (Νέας Δικτατορίας).

Οι ναζί θέλουν εκδίκηση για τη διάλυση μιας από τις τρομοκρατικές τους οργανώσεις. Οι μπάτσοι και οι νεοδημοκράτες θέλουν να ξεχάσουμε το έγκλημα.

Εμείς όμως διαδηλώνουμε για να μαζευτούν οι φασίστες της ΝΔ που ξεσάλωσαν πάλι, που πλιατσικολογούν και σκοτώνουν. Αν δεν το κάνουμε, κάποιος άλλος Μελίστας, Κορκονέας θα πυροβολήσει ένα παιδί. Ένας νέος Καλαμπόκας ή Ρουπακιάς θα σκοτώσει.

Η δεξιά δεν έχει αλλάξει καθόλου. Αντίθετα γίνεται ολοένα και χειρότερη, πιο αδίστακτη πιο δολοφονική από ποτέ.

Αλλά πόσο υποκριτής είναι ο Χρυσοχουντίδης; Αυτός που το 2008 μαζί με το κόμμα του επέρριπταν ευθύνες στη ΝΔ για την εκτέλεση εν ψυχρώ, όπως έγραφαν τα ΝΕΑ, που κι αυτά σήμερα, όπως και άλλα ΜΜΕ υπηρετούν τη δικτατορία Μητσοτάκη.

Τότε ήταν μόνο τα παλιοτόμαρα της ΝΔ που προσπάθησαν να σπιλώσουν το νεκρό παιδί και να προκαλέσουν ακόμα περισσότερο δικαιολογώντας το φόνο και τους άθλιους ένστολους εγκληματίες.

Στο Χρυσοχουντίδη λοιπόν απαντάμε πως αν θέλει να μη διαδίδεται κανένας ιός αλλά και να αποφευχθούν φόνοι και άλλα εγκλήματα, να πει στους μπάτσους να κάτσουν σπίτια τους.

Είναι γεμάτοι κορονοϊό ενώ ρίχνουν πρόστιμα στον κόσμο με το παραμικρό.

Τα κόλπα των φασιστών που συγκυβερνάν με τα λαμόγια της Νέας Δικτατορίας είναι γνωστά. Δεν θα περάσουν.

Αν οι συνάδερφοι του φονιά κάτσουν καλά, δεν θα γίνουν επεισόδια.

Θα διαδηλώσουμε, θα τιμήσουμε το νεκρό και φυσικά θα διαμαρτυρηθούμε, γιατί η εγκληματική πολιτική, που έχει ως αποτέλεσμα να εκτελούνται με διάφορους τρόπους οι αθώοι, συνεχίζεται.

Ας πιάσει τον Παππά ο Χρυσοχουντίδης, το Λαγό, τους μεγαλεμπόρους ναρκωτικών και έπειτα συζητάμε για μέτρα προστασίας που δεν υπάρχουν στα ΜΜΜ, τα σχολεία, τους ναούς, τη δουλειά…

Εμείς θα συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις, για να μην γίνονται δολοφονίες. Για να πάψουν να εγκληματούν αυτοί που δήθεν μας προστατεύουν.

Δεν θέλουμε προστάτες, ιδιαίτερα τέτοιους. Ξέρουμε να φυλαχτούμε.

tsak-giorgis.blogspot.com/