Αμεσα πρέπει οι Γάλλοι να ζητήσουν απ’ τον κ. Πέτσα να τους διδάξει την μεθοδολογία του!

Αυτά, είναι αν δεν υπάρχει ένας Χρυσοχοϊδης για να εγγυηθεί την ασφάλεια ενός υπερπολύτιμου φορτίου, διαθέτοντας χιλιάδες αστυνομικούς για την φύλαξη του και όταν απουσιάζουν έγκυρα ΜΜΕ. όπως ο Σκάι για να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα

Και αναφερόμαστε στην Γαλλία όπου το κοσμοϊστορικό γεγονός με την άφιξη στην πρωτεύουσα της χώρας του εμβολίου για τον κορονοϊο, πέρασε σαν μια συνηθισμένη είδηση.

Οπως διαβάζουμε στην ειδησεογραφία, η 1η παρτίδα εμβολίων Pfizer/BioNTech με 19500 δόσεις έφτασε χτες, Σάββατο 8π.μ. ώρα  Ελλάδας, σε προάστιο Παρισιού. Κατά την παραλαβή της κανένας πολιτικός δεν ήταν παρόν και αυτή έγινε από τον επικεφαλής του τμήματος νοσοκομειακών φαρμακείων του δικτύου Φρανκ Ουέ. 

Η είδηση προσθέτει ότι «οι πρώτοι εμβολιασμοί θα πραγματοποιηθούν σε δύο μονάδες για ηλικιωμένους, στο Σεβράν (βόρεια του Παρισιού) και στη Ντιζόν (ανατολικά)».

Μα είναι δυνατόν να μην εμβολιαστεί πρώτο το Γαλλικό πρωθυπουργικό ζεύγος, σε ζωντανή σύνδεση από όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας και να ακολουθήσει και η υπόλοιπη πολιτική ηγεσία;! Ακου πρώρα απ’ όλους θα εμβολιαστούν οι ηλικιωμένοι! Σε όλα καθυστερημένοι, εκτός από την κρατική καταστολή, οι Γάλλοι!
Αμεσα πρέπει να ζητήσουν από τον κ. Πέτσα να τους διδάξει την μεθοδολογία του:  

tsak-giorgis.blogspot.com/