Οι εντυπώσεις ενδιαφέρουν τους πολιτικούς και όχι το αποτέλεσμα.

Γράφει ο mitsos175

 Όπως ακριβώς τα είχαμε πει με μερικές μέρες καθυστέρηση: Μείωσαν τα τεστ σήμερα για να φτάσουμε τα μόλις 262 κρούσματα. Με 0 τεστ θα εξαφανιστεί ο ιός. “Σωθήκαμε” πάλι.

Μπορούμε, μετά τις γιορτές και αφού περάσουν το νέο Μνημόνιο στη ζούλα, να πάμε να κολλήσουμε ξανά στα μέσα μεταφοράς, τις δουλείες και τα σχολεία.

Στα ΜΜΜ και τα εργοστάσια δεν πάρθηκε κανένα απολύτως μέτρο, αλλά αν αυξηθούν πάλι τα κρούσματα, την ξέρουμε τη δουλειά: Φυλακή και πρόστιμο.

Αυτό με τα εμβόλια είναι ο ορισμός της παροιμίας “ώδινεν όρος και έτεκε μυν” ή πολύ κακό για το τίποτα. Βασικά για να κάνει η κυβέρνηση ακόμα μια φιέστα. Κατανοούν πως οι λιγότερες από 10.000 δόσεις δεν πλησιάζουν τα 2.500.000 που έλεγε ο Κικίλιας, αλλά σφυρίζουν αδιάφορα.

Πάντως λέγεται πως τα κουτιά ξεκίνησαν μεγαλύτερα, όμως μάζεψαν από το κρύο!

Το δούλεμα που πέφτει είναι επικό. Ο κόσμος γελά και αυτό είναι καλό, χρειαζόμαστε το γέλιο.

Βέβαια το κακό είναι πως γελάμε με τα χάλια της χώρας.

Η κυβέρνηση το μόνο που έκανε, ήταν να μας φυλακίσει. Ούτε νέα λεωφορεία, ούτε γιατρούς… τίποτα! Αναρωτιέμαι, αν οι μπάτσοι θα μας πάνε στη δουλειά με τόσα περιπολικά που περισσεύουν.

Φυσικά βγήκαν και τα φάρμακα, αλλά όπως είπαμε, δεν είναι για όλους.

Εμείς θα αρκεστούμε στο εμβόλιο στο απώτερο μέλλον. Πότε; Πότε είναι να γίνουν εκλογές; Τότε!

Και βέβαια δεν ξέρω, αν θα μας πούνε να υπογράψουμε, πως, αν πάθουμε κάτι, θα φταίμε εμείς. Τέτοιο χαρτί δεν υπογράφω, όσο και να θέλω να κάνω το εμβόλιο.

Πόσο μάλλον για ένα ευαίσθητο σκεύασμα που διατηρείται σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Δηλαδή, αν γίνει μια στραβή και ζεσταθεί, θα φταίμε εμείς; Όχι! Κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης να αναλαμβάνετε τις ευθύνες που σας αναλογούν.

Και υπάρχουν ευθύνες για τους μέχρι στιγμής 4.553 νεκρούς. Για να καταλάβουμε τι συμβαίνει στη χώρα μας σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύονται είμαστε ακριβώς πίσω από τη χώρα που ξεκίνησε η επιδημία, την Κίνα όπου έχει 4.634 νεκρούς! Περιμέναμε να την περάσουμε το Γενάρη, αλλά ίσως την περάσουμε φέτος! Τόσο χάλια!

Είμαστε στους 438 θανάτους ανά εκατομμύριο με μέσο όρο 226 θανάτους ανά εκατομμύριο! Την Άνοιξη, που πανηγύριζαν, είχαμε πει πως ήμασταν περίπου στο μέσο όρο. Γι’ αυτό θα λογοδοτήσει κανείς;

Τα νούμερα όμως δεν έχουν νόημα, όταν έγιναν ελάχιστα τεστ σήμερα σε σύγκριση με προηγούμενες μέρες. Για να δούμε τι γίνεται, χρειάζονται περισσότερα τεστ. Δεν το λέμε εμείς το είπε ο ΠΟΥ. Αν κάνουν τα δεκαπλάσια τεστ, προφανώς θα είναι άλλο το αποτέλεσμα και οι εντυπώσεις.

Όπως φαίνεται ο ίδιος ο κόσμος έχει κουραστεί. Και η κυβέρνηση αποφάσισε για άλλη μια φορά να κρύψει τα προβλήματα που η ίδια δημιούργησε.

Ο ίδιος ο ΠΟΥ είπε πως ο ιός δεν θα εξαφανιστεί. Προφανώς, έτσι γίνεται πάντα με όλους τους ιούς. Μεταλλάξεις εμφανίζονται, νέα φάρμακα και εμβόλια γίνονται για να αντιμετωπιστούν οι νέοι κίνδυνοι κλπ. Οι εντυπώσεις όμως ενδιαφέρουν τους πολιτικούς και όχι το αποτέλεσμα.

Πέρα από τα ιατρικά όμως υπάρχει μια ολοφάνερη εκμετάλλευση της κατάστασης. Αυτό δεν βοηθά κι αυτούς που αμφιβάλουν, που είναι καχύποπτοι.

Πχ αυτό με τη δήλωση για τα εμβόλια, δημιουργεί άσχημες εντυπώσεις. Γιατί ζητάνε στο συγκεκριμένο κάτι τέτοιο; Η προηγούμενη φορά που το ζήταγαν, ήταν στα πειραματικά εμβόλια Τσιόδρα – Αβραμόπουλου, τα οποία το μόνο που έκαναν ήταν να δώσουν επιχειρήματα στους αρνητές των εμβολίων.

Για τη χρήση των εμβολίων θα πούμε τα εξής:

Μόνο από το εμβόλιο της ευλογιάς σώθηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια, αφού η ασθένεια σκότωσε πιο πολλούς από όλους του πολέμους μαζί.

“Κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα υπολογίζεται ότι η ευλογιά προκάλεσε 300-500 εκατομμύρια θανάτους”! Ο Α’ Παγκόσμιος είχε 18.600.0000 νεκρούς, ενώ ο Β” Παγκόσμιος πάνω από 62.000.000.

Φανταστείτε λοιπόν να μην είχαμε το εμβόλιο. Η θέση μας είναι γνωστή όσον αφορά τα ιατρικά: Ό,τι πουν οι γιατροί. Κανένας άλλος.

Κι όταν κάποιοι χρησιμοποιούν τους γιατρούς ως πρόφαση για απάτες και εγκλήματα, τότε οφείλουμε να τους τιμωρήσουμε. Γιατί κάνουν διπλή ζημιά: Και εγκληματούν και βλάπτουν το κύρος της επιστήμης. Αυτό το διπλό έγκλημα κάνει η Νέα Δημαγωγία.

tsak-giorgis.blogspot.com/