Αυτοί οι ανθρωποφάγοι πρέπει να πληρώσουν, πρέπει να τσακιστούν να φύγουν αμέσως.

Γράφει ο mitsos175

Δεν θες να ανοίξουν τα σχολεία; Με ρώτησαν.

Φυσικά θέλω. Θέλω όμως και να μην αρρωστήσει κανείς από αυτό το άνοιγμα. Θέλω να ανοίξουν με την προϋπόθεση πως θα παρθούν τα σωστά μέτρα που προτείνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Και ένα από αυτά είναι η Απόσταση.

Είχαν προτείνει συγκεκριμένα μέτρα στο τουρισμό, τα οποία η κυβέρνηση δεν πήρε, με αποτέλεσμα την αύξηση των κρουσμάτων.

Το Σεπτέμβρη εκπαιδευτικοί και πραγματικοί ιατροί είπαν “πάρτε μέτρα ώστε να ανοίξουν τα σχολεία χωρίς να κινδυνεύουν οι μαθητές”. Αντί να τους ακούσουν, έδωσαν τραπεζομάντιλα, έκαναν διαφήμιση σε εταιρείες και στρίμωξαν τα παιδιά.

Αποτέλεσμα; 14 Σεπτεμβρίου: 180 ημερήσια κρούσματα. 7 Νοεμβρίου που αναγκάστηκαν να κλείσουν τα πάντα, τα ημερήσια κρούσματα ήταν 2.556! Αύξηση 14,2 φορές!

Στοιχεία του ΕΟΔΥ.

Κόλλαγε ή δεν κόλλαγε λοιπόν στα σχολεία;

Οι μαθητές είχαν κάνει καταλήψεις για να διαμαρτυρηθούν για την έλλειψη προσωπικού, αιθουσών, για το μπάχαλο στην Παιδεία.

Τα παιδιά τα τρομοκράτησαν και τα ανάγκασαν να κάθονται με τις ώρες σε αίθουσες κλουβιά.

26 άτομα σε 50 τετραγωνικά για 6 ώρες, όταν στα καταστήματα για πολύ λιγότερο χρόνο επιτρέπονταν μόνο 8 άτομα σε 50 τετραγωνικά!

Τι έγινε τώρα που ανοίγουν ξανά τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία; Μήπως πήραν δασκάλους; Όχι! Μήπως έφτιαξαν νέα σχολεία; Ούτε!

Γιατί τα ανοίγουν; Για να πάνε οι σκλάβοι που έχουν μικρά να δουλέψουν!

Είναι ο λόγος που ανοίγουν τα δημοτικά, αλλά όχι τα γυμνάσια και τα λύκεια.

Γιατί τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας κάθονται μόνα τους στο σπίτι. Ενώ τα μικρά θέλουν κάποιο να τα προσέχει.

Ευτυχώς δεν ανοίγουν όλα τα σχολεία. Η κυβέρνηση όμως κάνει ένα ακόμη έγκλημα. Και θα λογοδοτήσει, να είναι σίγουροι.

Ο εμβολιασμός των εκπαιδευτικών προς το παρόν είναι θεωρία. Πρώτα θα έπρεπε να εμβολιαστούν, έπειτα να πάνε στο σχολείο, όχι κατόπιν εορτής.

Αλλά τα εμβόλια τα κάνουν οι κουμπάροι και τα κάθε λογής παράσιτα και παλιοτόμαρα που τρώνε τη σειρά των γιατρών, των ηλικιωμένων, των ανθρώπων, οι οποίοι πραγματικά τα χρειάζονται αμέσως.

Το ξαναλέμε, θα έχουμε αύξηση των κρουσμάτων έτσι. Όχι 14 φορές, αφού ανοίγουν μόνο τα δημοτικά, πάντως με το να στριμώχνονται παιδάκια σε κλειστούς χώρους για ώρες πάμε γυρεύοντας.

Θα πεθάνουν άνθρωποι, γιατί μας κυβερνάν αδίστακτοι εγκληματίες.

Αυτό γίνεται επίτηδες. Για να βγουν έπειτα να πουν “δεν προσέχαμε”, όπως είπαν στη δεύτερη φυλάκιση, κατά την οποία πέρασαν κρυφά ένα σωρό φασιστικούς και Μνημονιακούς νόμους.

Όσοι θέλουν να είναι γεροί, ας απαιτήσουν τα σωστά μέτρα προφύλαξης.

Να ζητήσουμε εκπαιδευτικούς αντί μπάτσους, αίθουσες αντί για όπλα, στήριξη στους γονιούς, αντί για πλιάτσικο και σκάνδαλα.

Δεν έχει καμία σημασία, αν θα φορέσουμε μάσκα, εφόσον το παιδί μας γίνει φορέας του κορονοϊού. Θα κολλήσουμε μέσα στο σπίτι.

Και σε αυτό δεν θα φταίνε ούτε οι δάσκαλοι, ούτε οι γονείς, ούτε τα παιδιά. Θα φταίνε οι εγκληματίες της Νέας Δικτατορίας.

Αυτοί οι ανθρωποφάγοι πρέπει να πληρώσουν, πρέπει να τσακιστούν να φύγουν αμέσως

tsak-giorgis.blogspot.com/