Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος ΔΣ της ΟΛΜΕ, καταγγέλλει για τα πρόστιμα .τους αγωνιστές που τα τρώνε!

Συναγωνιστές, σύντροφοι καλησπέρα

Λέγομαι Παναγιώτης Ρεμπάπης, είμαι εκπαιδευτικός Β’ μιας Εκπαίδευσης, συνδικαλιστής, μέλος του Δ.Σ της ΕΛΜΕ Λάρισας, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο των Παρεμβάσεων-Συσπειρώσεων –Κινήσεων.

Είμαι καθημερινός επισκέπτης της αγωνιστικής και μαχητικής σελίδα σας και μάλιστα ανεβάζω πάρα πολλές φορές ανακοινώσεις της στη σελίδα μου στο fb καθώς και στη σελίδα της ΕΛΜΕ Λάρισας στο fb.

Να σας ενημερώσω για ένα περιστατικό συνέβη σε διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 η ΕΛΜΕ Λάρισας- μετά από πρόταση των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ -με θέμα την τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση, το νέο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε και τις επιπτώσεις του στον κλάδο των εκπαιδευτικών και στους μαθητές. Στην εκδήλωση κεντρική ομιλήτρια ήταν η συνδικαλίστρια του ΣΥΡΙΖΑ εκ μέρους του ΔΣ της ΟΛΜΕ Στέλλα Μανουσογιωργάκη και ακολούθησαν τοποθετήσεις και συζήτηση με αρκετούς συναδέλφους.

Δυστυχώς όμως η εκπρόσωπος της ΟΛΜΕ στο τέλος της εκδήλωσης και στα ερωτήματα που τέθηκαν για το αν η ΟΛΜΕ έχει κάποιο μακροπρόθεσμο σχέδιο αντιμετώπισης των νόμων και των επερχόμενων νομοσχεδίων εξέθεσε τόσο την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ όσο και την παράταξή της με τα απίστευτα που ισχυρίστηκε για όσους κάνουν κριτική στην ΟΛΜΕ και κινητοποιούνται το τελευταίο διάστημα και μάλιστα είναι και διωκόμενοι.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «…κάποιοι από αυτούς τους υπερεπαναστάτες που κάνουν τέτοιου είδους κινήσεις και μετά συλλαμβάνονται και μετά έχουν πρόστιμα, έχουν το θράσος (χα) αφού κατηγόρησαν την ΟΛΜΕ γιατί δεν συμμετείχε στην κινητοποίηση να στέλνουν αιτήματα στην ΟΛΜΕ και να ζητάνε να τους πληρώσουμε τα δικαστικά έξοδα για τη σύλληψη και τα πρόστιμα (χα) μέχρι εκεί φτάνει η επανάστασή τους, μέχρι να έρθει η ώρα των προσωπικών τους συνεπειών ……»( υπάρχει και σχετικό ηχητικό απόσπασμα)

Σας στέλνω την σχετική ανακοίνωση που βγάλαμε ως παράταξη και πιστεύω ότι αξίζει να την ανεβάσετε στην σελίδα σας

Να’ στε πάντα καλά.

Συντροφικά

Παναγιώτης Ρεμπάπης 
Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ  ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ  ΜΕΛΟΥΣ  ΤΟΥ  ΔΣ  ΤΗΣ  ΟΛΜΕ 
Η  ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ  μετά  από πρόταση των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ και με ομόφωνη απόφαση πραγματοποίησε διαδικτυακή εκδήλωση για το νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση για την τεχνική εκπαίδευση.
Στην εκδήλωση εισήγηση έκανε το μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ, Στέλλα Μανουσογιωργάκη και ακολούθησαν τοποθετήσεις και συζήτηση με αρκετούς συναδέλφους.Δυστυχώς όμως η εκπρόσωπος της ΟΛΜΕ στο τέλος της εκδήλωσης και στα ερωτήματα που τέθηκαν για το αν η ΟΛΜΕ έχει κάποιο μακροπρόθεσμο σχέδιο αντιμετώπισης των νόμων και των επερχόμενων νομοσχεδίων εξέθεσε τόσο την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ όσο και την παράταξή της με τα απίστευτα που ισχυρίστηκε για όσους κάνουν κριτική στην ΟΛΜΕ και κινητοποιούνται το τελευταίο διάστημα και μάλιστα είναι και διωκόμενοι. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι : «…κάποιοι από αυτούς τους υπερεπαναστάτες που κάνουν τέτοιου είδους κινήσεις και μετά συλλαμβάνονται και μετά έχουν πρόστιμα, έχουν το θράσος ( χα ) αφού κατηγόρησαν την ΟΛΜΕ γιατί δεν συμμετείχε στην κινητοποίηση να στέλνουν αιτήματα στην ΟΛΜΕ και να ζητάνε να τους πληρώσουμε τα δικαστικά έξοδα για τη σύλληψη και τα πρόστιμα (χα) μέχρι εκεί φτάνει επανάστασή τους, μέχρι να έρθει η ώρα των προσωπικών τους συνεπειών ……»    
Πραγματικά δεν βρίσκουμε λόγια για τη θλιβερή αυτή δήλωση εκπροσώπου της ΟΛΜΕ !!!      
Θα μπορούσαμε να καταγράψουμε όλα τα συνδικαλιστικά μαργαριτάρια της συγκεκριμένης «συνδικαλίστριας» αλλά θα επισυνάψουμε ηχητικό απόσπασμα ώστε ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά μόνος του. Απλά θα ρωτήσουμε τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας (ΟΛΜΕ) αν αυτές οι απόψεις που εξέφρασε η συναδέλφισσα είναι και απόψεις του ΔΣ. 
ΥΓ1  Προφανώς για κάποιους συνδικαλιστές η άσκηση κριτικής είναι εγκληματική πράξη και στο  βαθμό που κάποιος προβαίνει σε αυτή, αυτόματα θα πρέπει να μην στηρίζεται από την Ομοσπονδία. 
ΥΓ2  Ελπίζουμε στις επόμενες κινητοποιήσεις που η αστυνομία θα επιτεθεί στους εργαζόμενους , κανείς από τους εργαζόμενους αυτούς να μην είναι υπερεπαναστάτης και βέβαια να μην είχε διανοηθεί να κάνει κριτική στα συνδικαλιστικά όργανα του σωματείου του, γιατί αν πέσει σε κανένα ΔΣ με μέλη σαν την συγκεκριμένη συνδικαλίστρια όχι μόνο στήριξη δεν θα έχει αλλά μπορεί και να την βρει απέναντί του στη δίωξη που θα του ασκηθεί. Πράγματι η Κεραμέως και ο Χρυσοχουντίδης έχουν βρει ανέλπιστο σύμμαχο!!              ΟΙ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ  ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ   ΣΤΟ  ΔΣ  ΤΗΣ  ΕΛΜΕ  ΛΑΡΙΣΑΣ 

tsak-giorgis.blogspot.com/