Πανό και τρικάκια υπέρ του Κουφοντίνα στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών

Με πανό και τρικάκια έδειξαν την αλληλεγγύη τους προς τον Δημήτρη Κουφοντίνα, υποστηρικτές του με παρέμβαση στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα που βρίσκεται σε απεργία πείνας από 8 Ιανουαρίου, προχώρησαν σε παρέμβαση στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, το απόγευμα της Δευτέρας.

Μικρο-ένταση με διαδηλωτές για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

© SPUTNIKΣυγκέντρωση για τον Κουφοντίνα: «Φρούριο» η Αθήνα – Μικροένταση με διαδηλωτές – Φωτογραφίες, βίντεο

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η «Συνέλευση Αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα» πραγματοποίησε παρέμβαση στον ΔΣΑ, η οποία περιλάμβανε κρέμασμα γιγαντοπανό από το κτίριο επί της Ακαδημίας και συγκέντρωση μπροστά από τα γραφεία.

«Παράλληλα, μοιράστηκαν κείμενα σε όλους τους ορόφους του κτηρίου, σε εργαζόμενους και δικηγόρους που βρίσκονταν εκεί. Οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες που συμμετείχαν στην παρέμβαση αποχώρησαν συντεταγμένα φωνάζοντας συνθήματα επί της οδού Ακαδημίας» τονίζουν επίσης.

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται στο σχετικό κείμενο, μετά το τέλος της παρέμβασης, δυνάμεις της ομάδας Δέλτα προχώρησαν σε εξακριβώσεις στοιχείων και τέσσερις προσαγωγές από τη γύρω περιοχή.

/sputniknews.gr/