Η χώρα καίγεται κι ο Κούλης χτενίζεται.

Γράφει ο mitsos175

Το έχετε καταλάβει πως οι προδότες δεξιοί παίρνουν τη ρεβάνς από τότε με τα Μνημόνια, που είχαν κλειστεί στα σπίτια τους και δεν τολμούσαν να ξεμυτίσουν! Τώρα βρήκαν αφορμή να κλείσουν μέσα εμάς για να αλωνίζουν και να πλιατσικολογούν με την ησυχία τους. ΄

Τι άλλο να κάνει ο Κούλης; Διακοπές! Πάλι καλά δηλαδή γιατί με ό,τι καταπιάνεται το καταστρέφει. Εσείς που φωνάζετε για τις νέες διακοπές στην Ικαρία θέλετε δηλαδή να ασχοληθεί με τη χώρα; Θεός φυλάξει! Κάθε φορά που ασχολείται, παθαίνουμε νίλες.

Ασχολήθηκε με την πανδημία. Κι έχουμε 6.000 νεκρούς! Ασχολήθηκε με τα εξωτερικά. Και τον ήπιε ο σύμμαχος Χαφτάρ. Όσοι συναντήθηκαν με το παιδί του Δράκουλα έπαθαν όλοι συμφορές. Ρωτήστε τον Τραμπάκουλα να σας πει σχετικά. Τον προδότη της Βενεζουέλας και άλλους φίλους του Μητσοτάκη.

Ασχολήθηκε με την οικονομία. Και το πλιάτσικο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Καταπιάστηκε με το Αιγαίο και το έδωσε στο Σουλτάνο! Την υπόλοιπη χώρα την έταξε στους Γερμανούς.

Είπε να δει τι γίνεται με την εστίαση και πρόκοψαν οι καταστηματάρχες. Όλοι λουκέτο!

Έχετε δίκιο όταν λέτε πως «Στην Ικαρία το ΣΚ ο Μητσοτάκης για να παρακολουθήσει, λέει, την πορεία των εμβολιασμών. Έχουμε πει κι εμείς ηλίθιες δικαιολογίες για να πάμε κάπου, αλλά αυτός είναι μάστερ», αλλά από το να φέρνει χουντικούς νόμους πολύ καλύτερα.

Μην ανησυχεί ο Κυριάκος. Θα τον στείλουμε διακοπές διαρκείας όταν έρθει η ώρα.

«Μετά την Ικαρία ο Μητσοτάκης θα πάει Μύκονο να δει τι κάνει ο πελεκάνος».

«Στο Πουκέτ στην Ταϊλάνδη εκτάκτως αυτό το σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός κύριος Μητσοτάκης για να δει αν έχουν παρθεί σωστά μέτρα προστασίας απ το τσουνάμι του 2004».

Δεν γίνεται να στείλουμε μακριά; Σε άλλο πλανήτη, ίσως;

«Δεν μπορώ να το κρύψω. Μια μικρή χαρά την έχω. Κάθε μέρα που περνάει διαπιστώνω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν με απογοήτευσε. Εξελίσσεται διαρκώς σε πολύ χειρότερο πρωθυπουργό από ό,τι ούτως η άλλως περίμενα. Έχει μέλλον…» γράφει ο Αντώναρος.

Η αλήθεια είναι πως κι εμάς μας δικαίωσε, αλλά δεν χαρήκαμε. Όταν βλέπεις ένα κοπάδι ύαινες να έρχονται κατά πάνω σου ξέρεις τι θα γίνει.

«Θέλει απύθμενο θράσος για να απαγορεύεις την κυκλοφορία τα σαββατοκύριακα στην Αττική και να φεύγεις Σάββατο πρωί για διήμερο στην Ικαρία».

Ναι θέλει. Όπως όλα όσα έχει κάνει. Από το πόθεν αίσχος, τη Siemens, τα αμέτρητα σκάνδαλα, ως την πολιτική λεηλασίας κι ανθρωποφαγίας. Αλλά γι αυτό χαρτζιλικώνει τα ΜΜΕ. Για να μην τον ξεσκίσουν όπως θα έκαναν αν δεν τα τάιζε καλά.

Το θράσος του πηγάζει από την κουταμάρα των ψηφοφόρων στις εκλογές. Την έχει δει δικτάτορας. Τα λέγαμε.

«Μας κυβερνά ένας τύπος που βλέπει το κράτος σαν επιχείρηση αλλά δεν έχει εμπειρία ούτε σαν υπάλληλος». Όχι για πολύ. Ο κόσμος θα αντισταθεί και σε αυτή τη χούντα.

tsak-giorgis.blogspot.com/