ΙΙκαριώτικο γλέντι στο twitter με τον Κούλη να σέρνει τον χορό

Απολαυστικό Ικαριώτικο γλέντι έχουν στήσει οι θαμώνες του titter, μετά την ανακοίνωση ότι αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί φυσικά με την κουστωδία του, θα πάει στο Αιγαιοπελαγίτικο νησί για να  … ελέγξει την πορεία του εμβολιασμού! (Μην ρωτήσετε με ποια ιδιότητα. Προφανώς θα έχει «ιατρικές γνώσεις». Εδώ τέτοιες διαθέτει ένας απλώς μπάτσος, ο πρωθυπουργός δεν θα κατέχει;)

Είναι προφανές ότι αύριο και ενώ με το φιρμάνι που έχει βγάλει η κυβέρνηση όλοι οι κάτοικοι της Αθήνας θα έχουν μαντρωθεί στα σπίτια τους, ο Κούλης εκμεταλλευόμενος τον καλό καιρό θα κάνει το σεργιάνι του, δαπάνες ελληνικού λαού.

Το θέμα είναι να μην μεταφέρει την γκαντεμιά του στο πανέμορφο νησί και από τα 4 όλα κι όλα κρούσματα του κορονοϊού που υπήρξαν τώρα οι κάτοικοι του θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν, όπως σημειώνουν χρήστες του διαδικτύου.

Παρακάτω δείτε κάποια τουιταρίσματα και δεν χρειάζεται να αναρωτηθείτε αν είμαστε για γέλια και για κλάματα μ’ αυτούς που μπλέξαμε, επιλογή του εκλογικού σώματος για να μην ξεχνιόμαστε. 

Πέρα απ’ αυτό αξίζει να διαβάσετε το σχετικό δημοσίευμα που υπάρχει στην Αριστερή εφημερίδα του Νησιού Πυξίδα  

tsak-giorgis.blogspot.com/