Η κρατική ΕΡΤ σε νέα «κατορθώματα»

Αναγνώστη μας σε μήνυμα του μας συνάπτει το εξώφυλλο με το οποίο κυκλοφορεί σήμερα η «Αυγή» για να μας εκδηλώσει την αγανάκτησή του για τον τρόπο που κάλυψαν τα εγχώρια ΜΜΕ, τα όσα συνέβησαν με την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία, εν αντίθεση με τα διεθνή ΜΜΕ.

Ο επιστολογράφος μας εστιάζεται ειδικά στο πώς παρουσίασε το θέμα η κρατική τηλεόραση, για την λειτουργία της οποίας «πληρώνουμε όλοι μας» όπως μας γράφει, Μας θυμίζει ότι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η δημοσιογράφος της ΕΡΤ και μετέπειτα  αποτυχημένη υποψήφια ευρωβουλευτή της Ν.Δ., Βίκυ Φλέσσα, χαρακτήριζε «Πράβντα» του ΣΥΡΙΖΑ, το μέσο που εργάζεται. 

Επίσης μας επισυνάπτει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ  της 11/4/2019 όπου χαρακτηρίζεται η ΕΡΤ «χυδαίο κανάλι» και υποσχόταν ότι «την επομένη κιόλας των εθνικών εκλογών, η ΕΡΤ θα γίνει δημόσια ανεξάρτητη και πολυφωνική τηλεόραση που αξίζει στους Ελληνες»..

Επίσης μας γνωστοποιεί μια αποκάλυψη που κάνει το δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ  -η δεύτερη φωτο που παραθέτουμε- σύμφωνα με την οποία η διοίκηση Ζούλα καθορίζει στους παραγωγούς εκπομπών της ΕΡΤ, τον τρόπο που θα παρουσιάζουν τις ειδήσεις.  «Λογοκρισία που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις πρακτικές της ΥΕΝΕΔ υπάρχει σήμερα στην ΕΡΤ » τονίζει στο κείμενο του ο αναγνώστης.

Υ.Γ: Μας διαβάζουν και Συριζαίοι; Ενδιαφέρον. Φυσικά το e-mail το «περικόψαμε» αφού κάνει προπαγάνδα υπέρ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  

tsak-giorgis.blogspot.com/