«Κάνουμε ό,τι γουστάρουμε γιατί μας ψήφισε ο κόσμος»

Γράφει ο mitsos175

Ο βιασμός για μας είναι χειρότερος από φόνο. Γιατί ο βιασμός είναι καταπάτηση της Ελευθερίας. Μάλιστα βιασμός ανηλίκου είναι το χειρότερο των εγκλημάτων. Καταδικάζεται από τα Αρχαία χρόνια και από όλες τις θρησκείες. Ο Ιησούς πχ είπε για αυτόν που βλάπτει παιδιά, «να δέσει μια πέτρα στο λαιμό του και να πέσει στη θάλασσα»! Κάποια πράγματα λοιπόν έπρεπε να είναι αυτονόητα και η καταδίκη από όλους χωρίς «αλλά». Δυστυχώς υπάρχει κάτι πολύ σάπιο.

Η Νέα Διαφθορά (ΝΔ). Που δεν διστάζει, όταν εγκληματούν μεγάλα στελέχη της να κινητοποιεί ένα στρατό ηλιθίων αδίστακτων χαχόλων για να κουκουλώσουν το έγκλημα του κολλητού του αρχηγού. Το είδαμε άπειρες φορές σε πολλές περιπτώσεις. Καταχρήσεις, απάτες… ακόμα και βιασμό ανηλίκων.

Σε αυτό θα πούμε πως, αν ακολουθήσουν παρόμοια τακτική κουκουλώματος με το Γεωργιάδη, ο ίδιος ο Μητσοτάκης θα θεωρηθεί από τον κόσμο πως κάνει πλάτες σε παιδεραστές! Γιατί δεν είναι ένας και δύο. Εκτός από το Γεωργιάδη έχουμε τον παρτουζάκια υπουργό που μένει στη ΝΔ αν και γνωρίζει ο αρχηγός της πως είναι παιδεραστής!

Βλέπουμε τώρα με φρίκη να επιστρατεύονται οι τηλεοπτικοί βόθροι για να ξεπλύνουν ορισμένους κατηγορούμενους για παιδεραστία! Κάνουν απόπειρα να τους αθωώσουν πριν καν δούμε τα στοιχεία στο δικαστήριο! Εμάς δεν μας ενδιαφέρει τι ψηφίζει το κτήνος που θα ασκήσει εξουσία πάνω σε ανήλικο. Είμαστε με το θύμα ανεξάρτητα ποιος είναι ο δράστης.

Όμως η ίδια η ΝΔ κομματικοποιεί κάτι που είναι ποινική υπόθεση. Το έκανε πολλές φορές. Όχι μόνο σε βιασμούς, όπως στη δολοφονία της Ελένης στη Ρόδο, αλλά και σε φόνους όπως στην περίπτωση του Ζακ Κωστόπουλου. Κι αναρτιόμαστε γιατί.

Είναι άραγε οι φίλοι του πρωθυπουργού πάνω από κάθε νόμο; Μήπως τον κρατάνε σε ομηρία γιατί ξέρουν πολλά από τα άπλυτά του; Πιστεύουμε όμως πως είναι η άθλια νοοτροπία του φασίστα. Που θεωρεί πως μπορεί να κάνει οτιδήποτε εφόσον έχει την εξουσία. Από το να φάει τη θέση του άξιου με μέσον μέχρι να βιάσει παιδάκια! Ίδια νοοτροπία, ίδια σκατά στο κεφάλι!

«Κάνουμε ό,τι γουστάρουμε γιατί μας ψήφισε ο κόσμος»! Βρε καθάρματα δεξιοί, αποβράσματα και απατεώνες, δεν σας ψήφισαν για να ασελγήσετε σε ανήλικα! Ξέραμε πως είναι πλιατσικολόγοι, αλλά αυτοί εδώ είναι κτήνη, τέρατα!

Φυσικά ο κόσμος αγανακτεί και για το έγκλημα αυτό καθ’ αυτό και για την τεράστια υποκρισία κι αδικία να υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά για το ίδιο ακριβώς κακούργημα.

Ρωτώ το βόθρο του Star. Γιατί για το ίδιο ακριβώς έγκλημα έχετε διαφορετική αντιμετώπιση ανάλογα με το αν ο κατηγορούμενος είναι ή όχι φίλος του πρωθυπουργού; Κατανοείτε πως έτσι στηρίζετε το βιασμό εις βάρος ανηλίκων; Μετά απορείτε γιατί σας κράζει το σύμπαν.

Ούτε πρόκειται να ξεχαστούν αυτές οι υποθέσεις. Και η συμπεριφορά των οχετών της TV δίνει απάντηση γιατί δεν μιλούσαν τα θύματα. Γιατί θα είχαν αυτή ακριβώς την απαράδεκτη αντιμετώπιση από το στρατό των βολεμένων κολάκων! Ψέματα που ισοδυναμούν με συνενοχή των κομματικών εγκάθετων στα εγκλήματα παιδεραστών.

tsak-giorgis.blogspot.com/