Απίστευτη απανθρωπιά από κάποια ένστολα ομιλούντα δίποδα

Εδώ και καιρό έχει πάψει να μας εντυπωσιάζει η απανθρωπιά, και η κτηνωδία του άρρωστου ψυχικού κόσμου που υπάρχει σε αρκετά «όργανα της τάξεως». 
Αρμοδιότητα ειδικών επιστημόνων είναι να εντοπίσουν πώς γίνεται τα καταλήγουν έτσι κάποια ένστολα ομιλούντα δίποδα. Εμείς αδυνατούμε να κάνουμε την παραμικρή προσέγγισε. Αρκούμαστε να αντιγράψουμε την είδηση που συναντάμε σε ιστότοπο και η οποία μας έδωσε έναυσμα να κάνουμε αυτή την εισαγωγή της ανάρτησης.

 Ηράκλειο: Πρόστιμο σε άστεγο για… άσκοπη μετακίνηση, επειδή μέσα στον χιονιά έψαχνε να βρει καταφύγιο! (εικόνα)

 Είναι μια ακόμα απίστευτη ιστορία των έργων και των ημερών Μητσοτάκη, αυτή που αποκαλύπτει σήμερα το Candiadoc: η ΕΛΑΣ στο Ηράκλειο έγραψε άστεγο επειδή… δεν είχε χαρτί ή δεν έστειλε sms για να βρίσκεται έξω!

Πρόκειται για έναν 72χρονο, πολύ γνωστό στους ανθρώπους της πόλης που ασχολούνται με τα κοινωνικά θέματα, καθώς συχνά είναι σε επαφή μαζί τους και δέχεται τη βοήθειά τους. Ο άνθρωπος αυτές τις ημέρες του χιονιά βρήκε καταφύγιο κάπου στο ΚΤΕΛ, σε μια προσπάθεια να μην είναι στον δρόμο στο χιόνι και στη βροχή. Εκεί λοιπόν, στην είσοδο των εγκαταστάσεων, τον εντόπισε η ΕΛΑΣ και αφού ο άνθρωπος… δεν είχε χαρτί ή sms, του έκοψε πρόστιμο 300 ευρώ για… “άσκοπη μετακίνηση”! Δηλαδή, αντί η αστυνομία να βοηθήσει έναν άστεγο αυτές τις ημέρες, τον κυνηγά κιόλας…

Ιδού και η κλήση, η οποία κόπηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης. Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς, η κλήση κόπηκε στο ΚΤΕΛ, εκεί δηλαδή όπου βρήκε καταφύγιο από τον χιονιά!

Τα στοιχεία του ανθρώπου (ταυτότητα κλπ) είναι σε γνώση του Candiadoc και στη διάθεση όποιου θα ήθελε να βοηθήσει.

tsak-giorgis.blogspot.com/