Κύριε Μητσοτάκη, το όνομα Τριανταφυλλίδης σας λέει τίποτα

Ειλικρινά το σημερινό δεν έχει προηγούμενο. Τέτοια μαζικότητα, τέτοια συσσωρευμένη οργή και τέτοια εκδήλωση αποφασιστικότητας ότι αν πραγματοποιηθεί το σχεδιασμένο έγκλημα για την κρατική δολοφονία του Δημήτρη Κουφοντίνα, ούτε εμείς την περιμέναμε. 

Η σημερινή πορεία – διαδήλωση δεν είναι καμπανάκι αλλά όλες μαζί οι καμπάνες της Αγιάς Σοφιάς και «σήμαναν» ότι αυτό που έρχεται για την κυβέρνηση δεν το έχει αντικρύσει ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της. Οποιος/α έχει πολιτικό αισθητήριο και βρέθηκε στην σημερινή διαδήλωση αντιλήφθηκε ότι η κυβέρνηση με την τακτική της πέρασε τον Ρουβίκωνα. Τώρα η οργή και η αγανάκτηση για την κυβερνητική πρόθεση να δολοφονήσει τον πολιτικό κρατούμενο έχει μεταβληθεί σε μίσος. Κι αυτό τις περισσότερες φορές δεν υποτάσσετε στην λογική. 

Οπως όλα  δείχνουν η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να δολοφονήσει τον πολιτικό κρατούμενο. Εχει κάνει τους σχεδιασμούς της επί χάρτου. Το πιο πιθανόν είναι να εκτιμάει ότι απ’ αυτή την απάνθρωπη, βαμμένη με αίμα στάση της μπορεί να έχει και κομματικά οφέλη. Να αφομοιώσει τους ορφανούς ψηφοφόρους να κλείσει την στρόφιγγα διαρροών της προς το νεόκοπο ακροδεξιό κόμμα του Τράγκα. 

Αν όλα όμως αυτά ο Μητσοτάκης  τα σταθμίζει με βάση τις εκλογικές της επιδιώξεις, δεν έχουμε να σχολιάσουμε τίποτα. Μόνο ένα όνομα θέλουμε να του θυμίσουμε: Τριανταφυλλίδης ,,,,      

tsak-giorgis.blogspot.com/