Ο φόβος άλλαξε στρατόπεδο – Πανικόβλητοι οι μπάτσοι του Α.Τ Νέας Σμύρνης προσπαθούν να προστατευτούν ρίχνοντας χημικά και κρότου – λάμψης

Αυτό που ζούμε είναι στην κυριολεξία απίστευτο! Κυκλοφορούν τόσα βίντεο, τόσες μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων για το τι συνέβη στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και όλα τα ΜΜΕ καθώς και ανακοίνωση της αστυνομίας εξακολουθούν να μας παρουσιάζουν το ίδιο παραμύθι που σαν «δράκο έχει «30 περίπου ατόμων επιτέθηκαν απρόκλητα σε ομάδα αστυνομικών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών». Δεν έχουν όχι απλώς βίντεο για να τεκμηριώσουν τον ισχυρισμό τους, αλλά ούτε καν μια φωτογραφία.
Και καλά οι μπάτσοι. Για τα ΜΜΕ που επαναλαμβάνουν αυτό το αφήγημα όταν τους  διαψεύδουν δεκάδες ντοκουμέντα που κυκλοφορούν τι να πεις; Και αφού ψεύδονται και επιμένουν στα ψέματά τους σε ένα τόσο εμφανές γεγονός σκεφτείτε τον ρόλο τους σε θέματα για τα οποία δεν έχουμε γνώση.

Με τα όσα παρακολουθήσαμε σήμερα στην Νέα Σμύρνη, μπορεί να πούμε κατηγορηματικά ότι ναι, ο φόβος άλλαξε στρατόπεδο. Μιλάμε ότι οι μπάτσοι ήταν τόσο πανικόβλητοι, που όπως βλέπουμε και στο παρακάτω βιντεάκι, με το που είδαν την πορεία να πλησιάζει το αστυνομικό τμήμα, έχασαν την ψυχραιμία τους και άρχισαν να ρίχνουν χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης για να διαλύσουν το πλήθος. Οπως διαβάζουμε σε καταγγελία έχουμε ήδη τραυματισμένο ένα 15χρονο παιδάκι. 

Το μεγάλο όμως το «τραύμα» το υπέστησαν οι δυνάμεις καταστολής. όχι μόνο δεν τρομοκράτησε κανέναν το απογευματινό τους κρεσέντο βίας, αλλά εξαγρίωσε τον κόσμο, που αντέδρασε μαζικά και δυναμικά πανικοβάλλοντας τα «όργανα της τάξης». 

Στο σχετικό βιντεάκι που φτιάξαμε προσθέσαμε και τα λεγόμενα του πολιτικού προϊσταμένου της ένστολης αλητείας σχετικά με την άποψη που έχει ο κόσμος για τα ένστολα «καμάρια» του.  

tsak-giorgis.blogspot.com/

Ο φόβος άλλαξε στρατόπεδο – Πανικόβλητοι οι μπάτσοι του Α.Τ Νέας Σμύρνης προσπαθούν να προστατευτούν ρίχνοντας χημικά και κρότου – λάμψης