Βίντεο απ’ την κατάληψη του ΑΠΘ – Η κυβέρνηση του Χρυσοχουντίδη παίζει με την φωτιά

Η κυβέρνηση του Χρυσοχουντίδη παίζει με την φωτιά και είναι ζήτημα χρόνου να γίνει παρανάλωμα. Το πώς κατόρθωσε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να εξαγριώσει τόσο κόσμο μπορείς να το θεωρήσεις και κατόρθωμα. Είναι αυτό που γράφαμε και προηγουμένως ότι ο φόβος άλλαξε στρατόπεδο! 

Οι εικόνες που μας έρχονται από την Θεσσαλονίκη μας αιφνιδιάζουν πολύ ευχάριστα. Η προσπάθεια των μπάτσων να σπάσουν την κατάληψη της Πρυτανείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, όχι απλώς απέτυχε, αλλά τους γύρισε μπούμερανγκ! . 

Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι ΜΑΤατζήδες έκαναν χρήση χημικών και βομβίδων κρότου – λάμψης, για να εμποδίζουν μεγάλη ομάδα ατόμων να εισέλθει στους χώρους του ΑΠΘ, και αναφέρεται ότι έχουν γίνει 7 προσαγωγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τώρα υπάρχουν γύρω στα 400 άτομα στον χώρο της κατάληψης.

 Η Συνέλευση Περιφρούρησης της Κατειλημμένης Πρυτανείας καλεί για σήμερα Τρίτη 9/3, 10:00 Συγκέντρωση Υπεράσπισης της Κατάληψης Πρυτανείας, ενώ στην ανακοίνωσή της τονίζεται: «Είμαστε αντιμέτωποι με ένα οργανωμένο κρατικό σχέδιο καταστολής των φοιτητικών και κοινωνικών αντιστάσεων, μια συντονισμένη επιχείρηση του Υπουργείου Προστασίας να εκκενώσει την Κατάληψη Πρυτανείας. Καλούμε άμεσα κόσμο να προσεγγίσει και να στηρίξει την Κατειλημμένη Πρυτανεία, καθώς θεωρούμε ότι το ενδεχόμενο νέας αστυνομικής επιχείρησης τις επόμενες ώρες παραμένει αρκετά πιθανό».   

tsak-giorgis.blogspot.com/