Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν κακό στην «δημοκρατία» τους, και ο Χρυσοχουντίδης δεν μπορεί να … επιβάλλει την «τάξη»

Καταπληκτικό το βιντεάκι που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα luben.tv και το αναπαράγουμε. Είναι ακόμα μια απόδειξη γιατί οι εξουσιαστές βγάζουν σπυράκια με την δυνατότητα που έχουν οι χρήστες του διαδικτύου μα διατυπώνουν ελεύθερα τις τοποθετήσεις τους.

Οπως έγραφε και ο στιχουργός Κώστας Τριπολίτης -και μελοποιούσε ο Θάνος Μικρούτσικος- πέρασε ο καιρός που «δημόσια θα έχουν μικρόφωνο μόνο οι γνωρίζοντες». Να έχεις μια κυβέρνηση που κάνει συνεχώς «δώρα» εκατομμυρίων στους βαρόνους των ΜΜΕ, σιτίζει δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες δημοσιοκάφρους από μυστικά κονδύλια και από κομματικό ταμείο και τελικά να διαπιστώνει, ότι όλα αυτά πάνε «κουβά» και το «πόπολο» της γυρίζει την πλάτη, το λες ότι περνάει και ένα δράμα. 

Απ’ αυτή την άποψη, μπορείς να καταλάβεις την επίθεση που εξαπέλυσε σήμερα ο Μητσοτάκης στα σόσιαλ μέντια που τα χαρακτήρισε «αναξιόπιστα» σε αντίθεση προφανώς με τους έγκυρους δημοσιολόγους και τα λεγόμενα των κυβερνητικών στελεχών.

Είναι αλήθεια πάντως αυτό που είπε σήμερα ο Μητσοτάκης, ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν κακό στην «δημοκρατία» τους. Το πρόβλημα του πάντως είναι ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορεί να διατάξει τον Χρυσοχουντίδη να … επιβάλει την τάξη …   

tsak-giorgis.blogspot.com/