Υμνος στην αλληλεγγύη από συντρόφισσα και οι ηλιθιότητες της δεξιάς «Ομάδας Αλήθειας»

Αυτοί οι δεξιοί της «Ομάδας Αλήθεια» είναι απίστευτα ηλίθιοι! Κοιτάξτε φάση.

Η ιστορία με την 18χρονη κοπελίτσα η οποία έχει δεχθεί μια αδιανόητη κτηνωδία από ένστολα ψυχανώμαλα αποβράσματα είναι γνωστή. Τα τρολάκια της Ν.Δ, θεώρησαν ότι κάνουν την «αποκάλυψη» και μας «εκθέτουν» για τα υποτιθέμενα «ψέματά μας»! Που να αντιληφθούν οι «παρτάκηδες» ότι με τα γραφόμενα τους μας γεμίζουν ενθουσιασμό, για την κοπελιά που δεν δίστασε να δείξει την αλληλεγγύη στον σύντροφό της έχοντας απέναντι της ένα τσούρμο καθάρματα του Χρυσοχουντίση!

Το γράφαμε και χτες. Η λέξη αλληλεγγύη είναι άγνωστη για τους δεξιούς. Αλλά από κει και πέρα τόσο πνευματικά ανάπηροι είναι που δεν αντιλαμβάνονται ότι η «αποκάλυψη» τους είναι ένας ύμνος στην συντροφικότητα, και μόνο χαμόγελα αισιοδοξίας μας γεμίζουν αυτές οι ηλιθιότητες που γράφουν; 

Αντιγράφουμε, λοιπόν απ’ την ιστοσελίδα τους: «Η τακτική είναι γνωστή εδώ και μέρες: Κόβουν τα βίντεο στα σημεία που τους συμφέρει για να δείξουν ότι οι αστυνομικοί ασκούν άσκοπη βία… Για μια ακόμη φορά, οι γκαιμπελίσκοι της αριστεράς κάνουν το θαύμα τους: αποκόπτουν το σημείο που η τύπισσα έρχεται από πίσω και χτυπάει στον αστυνομικό στο κεφάλι και κατόπιν τον κλωτσάει, ενώ εκείνος προσπαθούσε να ακινητοποιήσει κάποιο άτομο»».

Δεν θα χάσουμε τον χρόνο μας να σχολιάσουμε τις δεξιές μαλακίες. Μοιραζόμαστε όμως μαζί σας τον ενθουσιασμό που νιώσαμε για την αντίδραση της -άγνωστης- συντρόφισσας που δεν δίστασε να επιτεθεί στο μπουλούκι της ένστολης αλητείας το οποίο βασάνιζε τον σύντροφό της (Είναι το βίντεο που σύμφωνα με την «Ομάδα Αλήθειας» αποδεικνύει την «τακτική» της αριστεράς)

 (Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας για την ενημέρωση)

tsak-giorgis.blogspot.com/