#Πονάω: Χιλιάδες πολίτες στην Αττική και όλη τη χώρα διαδήλωσαν κατά της κρατικής τρομοκρατίας

Στους δρόμους της Αθήνας αλλά και από την Ιεράπετρα μέχρι τη βόρεια Ελλάδα, χιλιάδες άνθρωποι έχουν βγει ταυτόχρονα στους δρόμους διαδηλώνοντας ενάντια στην κρατική βία και καταστολή με το σύνθημα #Πονάω που έμεινε χαραγμένο από το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη.

Ένας τεράστιο «ΩΣ ΕΔΩ» ακούγεται. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια. Η οργή έχει ξεχειλίσει. Η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί.

Ιεράπετρα-Αγ.Νικόλαος-Ρέθυμνο-Σάμος-Κέρκυρα-Πάτρα-Θεσσαλονίκη-Ηγουμενίτσα-Πανόρμου-Νέα Ιωνία-Αγ.Ανάργυροι-Αγ.Παρασκευή-Εξάρχεια-Ηλιούπολη-Πετρούπολη είναι μόνο λίγες από τις περιοχές που ο κόσμος είναι στους δρόμους από το πρωί και φωνάζει…

Εξάρχεια
Εξάρχεια
Αγία Παρασκευή
Θεσσαλονίκη

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!

Θέλουμε να ζήσουμε ελεύθερα, με αξιοπρέπεια, με σεβασμό στις πραγματικές μας ανάγκες και τα δικαιώματά μας.

Δεν θα ανεχτούμε ένα αστυνομικό κράτος, θανάτου, φίμωσης και βίας!

Εμείς σας φέρνουμε κάποιες πρώτες φωτογραφίες από δεκάδες γειτονιές και πόλεις της χώρας και θα ανανεώνουμε το άλμπουμ της ανάρτησης με νέο υλικό που μας φτάνει. Είναι αυτά που δεν θα δείτε στα μεγάλα κανάλια της ολιγαρχίας. Είναι η φωνή του κόσμου των γειτονιών, του κόσμου της εργασίας!

Πολυάριθμες συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί και για αύριο. Ενημερωθείτε από το event των συλλογικοτήτων που ξεκίνησαν αυτή την πρωτοβουλία εδώ: https://fb.me/e/21pAHoX63 και από την καρφιτσωμένη ανάρτησή μας που διαρκώς ανανεώνεται!

Πηγή ΜένουμεΕνεργοί