Με (ειδική) άδεια να σκοτώνει και να βαπτίζει

Γράφει ο mitsos175

Οι πράκτορες 00 είχαν άδεια να σκοτώνουν σύμφωνα με το σενάριο των ταινιών του Τζιμάκου, του Εγγλέζου κατασκόπου και μοντελοπνίχτη.

Τα μηδενικά της ΝΔ έχουν κι αυτά άδεια να κάνουν οτιδήποτε γουστάρουν, αφού έχουν βύσμα το νονό της γαλάζιας μαφίας.

Βρε Άδωνη, σ’ έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη. Πιο σωστά με το μωρό στην κολυμπήθρα.
Εσύ ο ίδιος άλλωστε κάρφωσες τον εαυτό σου πως γράφεις στα παλιά σου παπούτσια του νόμους του αρχηγού σου.

Μη προσπαθείς να δικαιολογηθείς. Λέγοντας κουταμάρες μας προκαλείς περισσότερο και τότε αρχίζει η πλάκα.

Αν είχαμε δημοσιογράφους κι όχι φερέφωνα θα τους είχαν ξεσκίσει! Όχι μόνο για την παραβίαση των ίδιων των νόμων που ψηφίζουν, αλλά και τις απίστευτες βλακείες που λένε να δικαιολογηθούν.

Το ότι ο υπουργός τσιρίδας και καταστροφής λέει ψέματα και μάλιστα χοντρά είναι ολοφάνερο. Που την κάνουμε την αίτηση Άδωνη; Και σε ποιο σημείο ο νόμος σας αναφέρεται στην αίτηση;

Αυτά βλέπει ο κόσμος και φυσικά αγνοεί κάθε εντολή της κυβέρνησης. Γιατί ξέρει πως τον δουλεύουν. Βάζουν έπειτα τους μπάτσους να επιβάλλουν ένα νόμο που οι ίδιοι οι νεομαλάκες παραβιάζουν!

«Θα έχει πάντως ενδιαφέρον να μάθει ο κόσμος τι δικαιολογητικά κατατέθηκαν για να δοθεί #ειδική_άδεια κατά παράβαση του νόμου» που βέβαια είναι σαν το γιλέκο που πουλάει ο Άδωνης: Παραμύθι, γι αυτό δεν έχει αριθμό πρωτοκόλλου! Άλλο παράπτωμα αυτό: Να κάνει έγγραφο ο ίδιος και να το παρουσιάζει δήθεν ως κρατικό! Και πώς να έχει αριθμό πρωτοκόλλου, αφού έγινε κατόπιν εορτής, αφού τον έκραξε το Σύμπαν;

Να σας πω όμως τι δικαιολογητικό θέλει. Κομματική ταυτότητα της ΝΔ.

Αφού από τα γέλια δυσκολεύομαι να γράψω! Βέβαια είναι σοβαρό το θέμα καθώς υπάρχουν μια σειρά παρανομιών, αλλά δεν είμαστε σοβαρό κράτος, οπότε απλά γελάμε. Αν ήμασταν κράτος πέρα από το πρόστιμο θα είχε ήδη παραιτηθεί και θα έδινε εξηγήσεις σε Ειδικό Δικαστήριο, όχι για τη βάφτιση αυτή καθ’ αυτή, αλλά για μια ακόμα επαίσχυντη προσπάθεια κουκουλώματος.

Προσπάθεια που δεν είχε καμία απολύτως τύχη από την αρχή και προκάλεσε την οργή και την ειρωνεία του κόσμου. Συνεχίστε έτσι, να πέφτετε όλο και χαμηλότερα.

tsak-giorgis.blogspot.com/