Μπατσοσυνδικαλιστής αφήνει αισχρά υπονοούμενα σε βάρος της Λ.Κανέλλη και προσπαθεί να χλευάσει τα μέλη του «Ρουβίκωνα»

Εχουν πάρει αρκετή δημοσιότητα οι δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο μπατσοσυνδικαλιστής Θανάση Νταβούρας, που δεν θεωρήσαμε ότι θα είχαμε κάτι να προσθέσουμε, πέρα απ’ αυτά που έχουμε ήδη γράψει για την «ποιότητα» της υφιστάμενης υπό τις εντολές Χρυσοχουντίδη, ένστολης αληταρίας.

Κάνουμε όμως αυτή την ανάρτηση γιατί αναγνώστρια μας, μας στέλνει ένα βίντεο κατά το οποίο ο Α’ αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ και πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Θανάσης Νταβούρας, σε παρουσία του σε τηλεοπτικό σταθμό, αφήνει αισχρά υπονοούμενα σε βάρος της συνεργαζόμενης με το ΚΚΕ βουλεύτριας Λιάνας Κανέλλη και προσπαθεί να χλευάσει τα μέλη του «Ρουβίκωνα», 

 Πριν απ’ αυτό όμως να θυμίσουμε ότι προηγουμένως αυτός ο μπατσοσυνδικαλιστής, μιλώντας σε ρ/σ και αναφερόμενος στους μπάτσους που ξυλοκόπησαν τον νεαρό στην πλατεία της Νέας Σύρνης  δήλωσε πως «οι συνάδελφοι την πάτησαν λόγω απειρίας» και πως «Για τρεις γκλοπιές απολογούμασταν γονατιστοί σε όλο το απλυταριό».

Και συμπλήρωσε το παραλήρημα του λέγοντας:  «Μια κακή εικόνα ενός συναδέλφου, μια άτυχη στιγμή που παραλίγο να οδηγήσει στη δολοφονία συναδέλφου και βεβαίως έχει προηγούμενο. Είναι τα αντικοινωνικά τοξικά αποβράσματα, τα οποία ζουν με αίμα αστυνομικού. Είναι βρικόλακες που ζουν με αίμα αστυνομικού».

Εμείς όπως θα σταθούμε σε κάτι άλλο προσπερνώντας την προσπάθεια αυτού του μπάτσου να ειρωνευτεί τον Αλεξανδρο, το θύμα της μπατσαδικης βίας που ενώ τον ξυλοκοπούσαν βάναυσα οι μπάτσοι είπε «πονάω» λέγοντας: «Μπορεί να πόνεσε, αν και ήταν καταδρομέας του Ρουβίκωνα κι αυτοί είναι παλικάρια,ανδριωμένοι  και δεν πρέπει να πονάνε».  

Για μας άλλο είναι το σημαντικό και πρέπει η Λ/Κανέλλη να αντιδράσει άμεσα για τα αισχρά υπονοούμενα που άφησε σε βάτος της ο μπάτσος. 

Συγκεκριμένα αναφερόμενος στην λογοκρισία που υπέστη η βουλευτής του ΚΚΕ από δημοσιοκάφρο του Σκάι είπε επί λέξη: «Τώρα για την κυρία Κανέλλη ας μην μιλάνε και πολύ για αστυνομία,  γιατί κάποια πράγματα είναι συνυφασμένα με την αστυνομία, τι πρεσβεύει ο καθένας … αφήστε τώρα …».

Νομίζουμε ότι δεν γίνεται να μην πάρει απάντηση ο μπάτσος ο οποίος απευθυνόμενος σε ένα μεγάλο κοινό, πέταξε τόσο λάσπη με τα υπονοούμενα που άφησε σε βάρος της Λ. Κανέλλη

tsak-giorgis.blogspot.com/