Μισάνθρωποι και καθάρματα εφαρμόζουν την εκδικητική τους ιδεολογία στο «πόπολο».

Η ουσία του θέματος είναι η ιδεοληψία και η ταξική αντίληψη της Ν.Δ., να περιοριστούν στα όρια της εξαφάνισης οι δομές παροχής υπηρεσιών της δημόσιας υγείας. 

Επιδίωξη της να ικανοποιηθούν τα συμφέροντα των εμπόρων υγείας. Τακτική που την συνεχίζει μέχρι και σήμερα και παρ’ όλο τα τραγικά γεγονότα που έχουν προκύψει από την επέλαση της πανδημίας.

Οπως γράφαμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2021 προβλέπει οι δαπάνες για την Υγεία να είναι ακόμα πιο κάτω κι από φέτος κατά 572 εκατομμύρια/

Τα παραπάνω αναφέραμε σε κείμενο μας που τιτλοφορούσαμε «Συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης η κατάρρευση του ΕΣΥ«, στα τέλη του Νοέμβρη του 2020.

Και φυσικά δεν είχαμε ανακαλύψει την πυρίτιδα. Γνωρίζουμε την πολιτική της δεξιάς και την αυθεντική αλήθεια, την αλήθεια που πρεσβεύει η μισάνθρωπη και εκδικητική ιδεολογία τους στο «πόπολο» και την αποστολή της να ικανοποιήσει τα συμφέροντα μιας χούφτας κοινωνικών παρασίτων. Αλλωστε ούτε οι ηγέτες και η καθοδηγητές της συντηρητικής παράταξης το κρύβουν. Μια και μιλάμε για τον τομέα της Υγείας, έχοντας μπροστά μας τον εφιάλτη της πανδημίας, φέρτε στην μνήμη σας το κείμενο μας με τίτλο: «Μόνο όσοι είναι σοβαρά άρρωστοι και έχουν την οικονομική δυνατότητα να καταφύγουν στους εμπόρους υγείας, μπορούν να ελπίζουν ότι θα ζήσουν«. 

tsak-giorgis.blogspot.com/