Δημοσκόπηση σενιάν του κουμπάρου.

Γράφει ο mitsos175

Ο κουμπάρος την κουμπάρα 2 φορές την εβδομάδα λέει η παροιμία. Τον κουμπάρο όμως κάθε μέρα τον αγαπάει.

Γκάλοπ μαγειρεμένο στον ατμό, πιο σωστά στις αναθυμιάσεις του τηλεοπτικού βόθρου, προσφέρει ο πρωθυπουργός Μαρινάκης στο Μητσοτάκη, δείχνοντας πως εξακολουθεί να θέλει τον κουμπάρο του αρχηγό της γαλάζιας εγκληματικής συμμορίας.

Η ΝΔ χάνει μεν αλλά δεν παίρνουν τίποτα οι άλλοι, αφού αυτό που χάνει είναι ο αέρας των προηγούμενων δημοσκοπήσεων. Ενώ στην πραγματικότητα η Νέα Δικτατορία έχει πολύ κάτω από 20% στο σύνολο των ψηφοφόρων, ο κουμπάρος δίνει το κατιτίς για να βγάλει την υποχρέωση. Τόσες απαλλαγές του έδωσε ο Μητσοτάκης, μη φανεί αχάριστος.

Κρατά όμως τα προσχήματα δίνοντας το μικρότερο ποσοστό από όλους τους γλείφτες λέγοντας πως τα έκαναν σαν τα μούτρα του Κούλη στην Υγεία, πως η χώρα πάει κατά διαόλου και άλλα τέτοια.

Βέβαια κάπου έκαψε το σανό όταν λέει πως ο κόσμος θέλει καταστολή. Δεν το καρβούνιασε όμως, όπως οι άλλοι αφού δέχεται πως φταίνε οι μπάτσοι για τη Ν. Σμύρνη. Είδατε άμα κατεβαίνουν πολλοί τι γίνεται; 77% συμφωνεί ότι κάποιοι αστυνομικοί ασκούν υπερβολική βία. Κάποιοι… Το «μεμονωμένο» 99%;

Ο κόσμος κουράστηκε από την συνεχή φυλακή και θέλει άδεια. Η Μαρέβα ήθελε κομμωτήριο, για να παραβρεθεί στην δεξίωση, κι έτσι άνοιξαν τα κομμωτήρια. Να έχουν άδεια από τη σημαία αυτή τη φορά, μην τους κράξουμε πάλι για κοπάνα.

Η Γιάννα όμως θεά! 200 χρόνια και της κάνει το ίδιο φόρεμα, μπράβο. Ήρθε πάλι στη μόδα το σεγκούνι. Με τσαρούχι, φέσι, και ταγάρι ασορτί. Καλά το τι φέσι έχει φορεθεί τα τελευταία χρόνια, δε λέγεται.

Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά παρά το ότι κοιμούνται. Ο Μητσοτάκης κάνει ό,τι μπορεί για να ξανακάνει τον Αλέξη πρωθυπουργό, να σιχτιρίζουμε αυτόν. Ο Τσίπρας όμως δε θέλει με τίποτα! Ε δε λέει τώρα να σε φτύνουν 10.000.000 με τόσα μικρόβια να κυκλοφορούν.

Μην κουράζεστε παραμυθάδες, το ΚΚΕ είναι τρίτο κόμμα – και σ’ ανώτερα, ενώ οι τσόντες που είναι τώρα μέσα στη Βουλή, θα είναι εκτός. Για να δίνει ο κουμπάρος 6% στο ΚΙΝΑΛ σημαίνει πως έχει πιάσει τα 3 (με το συμπάθιο).

Ίσως κάποιοι που τώρα είναι εξωκοινοβουλευτικοί, γίνουν κοινοβουλευτικοί, να δούμε τι θα κάνουν. Πάντως υπάρχει τρομερή δυσαρέσκεια, μεγάλη οργή, τα γκάλοπ είναι καμένα, δεν τρώγονται με τίποτα. Ακόμα και αυτό του κουμπάρου που είναι μισομαγειρεμένο είναι αηδία. Είναι το κουτόχορτο, δεν κατεβαίνει.

Βλέπουμε τι γίνεται, καταλαβαίνουμε. Που είναι ο κόσμος; Φυλακή; Αν βγει έξω τρώει πρόστιμο. Και αρρωσταίνουν όλο και περισσότεροι. 67 θάνατοι χτες. Η Σουηδία που δεν έκανε καθόλου καραντίνα, έχει 36! Και καταστραφήκαμε οικονομικά και κολλήσαμε! Τι να μας πει μετά ο κουμπάρος; «Έχετε γεια βρυσούλες»; Τους λέμε εμείς «χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία» και το απαγορευμένο τραγούδι του Καραΐσκάκη.

tsak-giorgis.blogspot.com/