Προς σφαγή των συντάξεων.

Γράφει ο mitsos175

Ο Επίτιμος βρικόλακας, αποστάτης και κάθαρμα, έλεγε πως το πρόβλημα με τους συνταξιούχους ήταν ότι «ζούσαν πολύ»! Αρκετοί εργαζόμενοι προλάβαιναν ως τώρα να συνταξιοδοτηθούν, πράγμα «απαράδεκτο» για τον νεοφιλελευθερισμό των ανθρωποφάγων. Οι σκλάβοι στην Αρχαία Ρώμη πχ έπαιρναν σύνταξη;

Παρά τις σκληρές προσπάθειες του υιού του να ξεκληρίσει τους ηλικιωμένους με τον ιό, πολλοί γέροι και γριές κλειστήκαν στα σπίτια τους και δεν το κουνάνε ρούπι! Οπότε θα κάνουν μια ακόμα μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό ώστε να ξεκάνουν όλους όσους παίρνουν σύνταξη και να λυθεί το πρόβλημα. Τελική λύση, το κάνουν όπως ο Χίτλερ με τους Εβραίους. Μόνο που δεν θα πεθαίνουν στα στρατόπεδα από την πείνα, θα λιμοκτονούν στα σπίτια τους ή στο δρόμο όσοι χρωστάνε στους τοκογλύφους που λέγονται τράπεζες. Και δεν υπάρχει Στάλιν να διώξει τους ναζί.

Δε θα μειωθούν οι συντάξεις με το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο διαβεβαιώνει ο υφυπουργός Εργασίας. Αφού το είπε, θα μειωθούν. Όχι γι όλους. Κάποιοι κηφήνες θα πάρουν και περισσότερα. Οι βουλευτές πχ. Οπότε θα βγει και θα πει «είδατε, δε μειώθηκαν όλες»! στέλνοντας ακόμα περισσότερους από έμφραγμα και εγκεφαλικό!

Πως του ήρθε τώρα αυτό; Το ήθελαν από την εποχή του μπαμπά του Κούλη. Αλλά τότε ήταν ο Ανδρέας στο ΠΑΣΟΚ, έτσι ο Μητσοτάκης έπαθε τη νίλα του Δράμαλη. Μετά βέβαια πήγε να μας ληστέψει ο Σημίτης και βούλιαξε σαν τον Τιτανικό.

Πάνε οι επικουρικές, να ’ταν κι άλλες! Το ρίχνουν στην υπογεννητικότητα. Εμείς πάλι λέμε πως φταίει το κλέψιμο. Όταν κάνουν ζημιά τουλάχιστο 70.000.000.000 (εβδομήντα δισεκατομμύρια) σε ένα χρόνο κάτι άλλο πρέπει να λεηλατήσουν.

Γι αυτό γίνεται τώρα, γιατί θέλουν να φάνε κι άλλα. Έμπασε το μαξιλάρι των ηλιθίων ρεφορμιστών του ΣΥΡΙΖΑ, που μάζευαν για να τα φάνε τα γαλάζια βαφτιστήρια, κι αρχίζει το νέο πλιάτσικο στις συντάξεις.

Πόσο θα μειωθούν; Αναλόγως πόσα θέλουν να φάνε. Και πόση νοθεία θα κάνουν στις εκλογές με τις ψήφους απ’ έξω. Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να τους ψηφίσουν αυτοί που θα χάσουν τις επικουρικές δεν πα να πηδάνε τα ΜΜΕ ως το ταβάνι.

Θα σας πω με μια φράση τι θα λέει. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω! Δηλαδή σύνταξη δεν πρόκειται να ξαναδούμε, τα παιδιά μας θα λένε στα εγγόνια μας πως παλιά οι ηλικιωμένοι έπαιρναν κάποια χρήματα κάθε μήνα για να ζήσουν.

«Τι λες ρε πατέρα; Αφού εσύ δεν είπες ο παππούς πήγε από έλλειψη ΜΕΘ, τότε, στην πανδημία του κορονοϊού, και η γιαγιά μετά από πείνα; Άκου «σύνταξη»! Μεγάλη φαντασία έχεις!»

Ατομικό κουμπαρά! Αυτό θέλει η ΝΔ. Δηλαδή, αν βάλεις κανένα ψιλό στην άκρη για τα γεράματα στα 80 μπορεί να έχεις ένα πιάτο φαί μέρα παρά μέρα. Αλλιώς την έβαψες. Και τι θα βάλουμε στον ατομικό κουμπαρά, όταν ο μισθός δεν φτάνει ούτε για ψωμί;

ΝΔ δεν ψήφισαν οι συνταξιούχοι; Ε, ας φάνε την γαλάζια πίτσα τώρα. Μόνο που δε χωνεύεται. Όσο για μας ο δρόμος είναι ένας. Αυτός του αγώνα και των μαζικών κινητοποιήσεων. Γιατί δε θα μας πάρει στο λαιμό τους η δεξιά μειοψηφία.

tsak-giorgis.blogspot.com/