Αυτοί μας δίνουν «Ραντεβού στα λουλουδάδικα», εμείς σε λαϊκό δικαστήριο.

Τέλος δεν έχει ρο συνειδητό έγκλημα που διαπράττει καθημερινά η κυβέρνηση των «αρίστων» με θύματα ανθρώπους της τάξης μας.

Σήμερα στις μακάβριες στατιστικές της θανατηφόρας πανδημίας, προστέθηκαν άλλοι 54 νεκροί, ενώ χαροπαλεύουν άλλοι 735. Κι αυτά σε μια χρονική συγκυρία που ο Μητσοτάκης, ο  ορισμός της αναλγησίας, του κυνισμού, της αλαζονείας, της λουδοβίκιας αμετροέπειας μας δίνει  «Ραντεβού στα λουλουδάδικα«!

Θα ευχόμαστε -και αγωνιζόμαστε γι’ αυτό- ώστε οι θύτες αυτών των εγκλημάτων, όπως μας γράφει ο αγωνιστής γιατρός Πάνος Παπανικολάου, να λογοδοτήσουν. Πραγματικά όμως και όχι αναλαμβάνοντας ανέξοδα την «πολιτική ευθύνη». Το σύστημα όμως δεν αυτοχειριάζεται. Μένει σ’ εμάς να παλέψουμε για να δημιουργηθούν οι συνθήκες ώστε οι πολιτικοί εγκληματίες, να λογοδοτήσουν μπροστά εκεί που πρέπει. Σε ένα λαϊκό δικαστήριο/

Και οι εγκληματικές ευθύνες τους δεν κρίνονται, όσα Πετσομένα πακέτα υπάρξουν στα καθεστωτικά ΜΜΕ. Το «κατηγορητήριο» που τους απεύθυνε σήμερα ο κομμουνιστής γιατρός και πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» δεν χωράει αμφισβήτηση:  “Ένας διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ έχει μικρότερη παροχή οξυγόνου, καθώς νοσηλεύεται με φορητό αναπνευστήρα. Η θνητότητα αυτών των ασθενών από 23% που είναι, αυξάνεται στο 46% ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται ο κίνδυνος ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων”, ακούσαμε να μας λέει ο Ηλίας Σιώρας. σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Και σήμερα έχουμε 126 τέτοιους ασθενείς.

Σε ένα δικαστήριο που αρμόζει σ’ αυτούς τους εγκληματίες κανένας … Κούγιας.. δεν θα μπορεί να τους σώσει.

tsak-giorgis.blogspot.com/