Τα άλογα δεν είναι προδότες σαν τους φασίστες.

Γράφει ο mitsos175

Συμφωνώ ως προς το νόημα της φράσης «Ο πατριωτισμός των φασιστών έχει τόση σχέση με την πατρίδα, όση σχέση μπορεί να έχουν με τον πατριωτισμό τα άλογα επειδή συμμετέχουν στις παρελάσεις» που είπε ένας εκπληκτικός καλλιτέχνης και άνθρωπος, ο Μάνος Χατζιδάκις.

Στην φετινή παρέλαση τα άλογα απέδειξαν τον πατριωτισμό τους αφοδεύοντας μπροστά στους κηφήνες. Οι φασίστες αντίθετα τρώνε τα περιττώματα των καθαρμάτων που ξεπουλάνε τη χώρα.

Θα αρχίσω από την προδοσία της Κύπρου. Από το 1967 έως την εισβολή, οι χουνταίοι παρουσιάζονταν ως δήθεν συνεχιστές των αγωνιστών του 1821 και των Αρχαίων Ελλήνων! Οι φιέστες, οι λόγοι τα συνθήματα πήγαιναν βροχή. Και το τέλος το ξέρουμε: Πούλησαν την Κύπρο στους Τούρκους. Ο δε Καραμανλής είπε πως η Κύπρος είναι μακριά.

Ο αποστάτης και κάθαρμα μπαμπάς του Κούλη έβαλε την υπογραφή του ώστε να διαλυθεί η Γιουγκοσλαβία και δημιούργησε το Μακεδονικό κυρίως για να στρέψει την προσοχή από τα εσωτερικά χάλια της οικονομίας. Αλλά ο γάτος Ανδρέας, του βγήκε από τα δεξιά! Κανένας όρος με το όνομα «Μακεδονία».

Όμως στο εξωτερικό οι κυβερνήσεις, ειδικά της ΝΔ ικέτευαν για γεωγραφικό προσδιορισμό ή σύνθετη ονομασία. Αλλά αυτός δεν ήταν ο λόγος που ξέραμε πως η Συμφωνία θα τηρηθεί από τη Νέα Δημαγωγία. Ο λόγος ήταν πως η Συμφωνία, που έκανε το χατίρι στον Ελληνικό εθνικισμό, ήταν η θέληση – διαταγή των ΗΠΑ να διευρύνουν το ΝΑΤΟ.

Και στη θέληση των ΗΠΑ δεν υπάρχει περίπτωση να πουν όχι οι ντόπιοι υποτελείς, που είναι ίδιοι οι κοτζαμπάσηδες επί Τουρκοκρατίας. Δουλικοί μέχρι αηδίας στους ξένους δυνάστες, σκληροί εκμεταλλευτές ως προς του Έλληνες.

Φυσικά η ΝΔ πούλησε σανό με την οκά στους βλάκες με περικεφαλαία που πήγαν στα συλλαλητήρια. Αυτούς τους έχεσε έπειτα πατόκορφα! Κι αυτοί, οι βολεμένοι δήθεν πατριώτες, άνοιξαν το στόμα τους και έφαγαν τα περιττώματα των πολιτικών απατεώνων! Το άλογο αφόδευσε, δεν το έχεσαν. Μεγάλη διαφορά λοιπόν.

Τώρα φυσικά είναι καλή η συμφωνία γιατί διορίζονται στην αστυνομία με μόνο προσόν την κομματική ταυτότητα. Αφού παρασιτούν εις βάρος του δημοσίου ξέχασαν και εθνικισμό και νεοφιλελευθερισμό. Γιατί νεοφιλελέ είναι οι νεοδημοκράτες για τους άλλους, μέχρι να διοριστούν.

Ας αφήσουμε για λίγο τη φασιστική κοπριά, να πούμε κάτι άλλο.

Έχει ένα δίκιο ο αναγνώστης μας που λέει πως δεν έπρεπε να πάει η Λιάνα στο βόθρο του SSkai, ιδιαίτερα στο γλίτσα. Όμως και η Λιάνα έχει δίκιο, πρέπει να ακουστεί η θέση του ΚΚΕ, έστω και από το βούρκο.

Δυστυχώς δεν υπάρχει πανελλαδικό κανάλι που δεν είναι γραφείο ρύπου της ΝΔ.

Το μεγάλο πρόβλημα λοιπόν είναι πως, σε όσους δεν έχουν ιντερνέτ – και είναι αρκετοί ειδικά στις μεγάλες ηλικίες, δεν ακούγεται η αλήθεια. Και γι αυτό κάτι πρέπει να κάνουμε. Εμπάργκο σε όλους τους απόπατους; Θα ήταν τέλειο, αν είχαμε εναλλακτική. Είναι ενδιαφέρον να ακουστούν οι προτάσεις των συντρόφων.

tsak-giorgis.blogspot.com/