Ο Μητσοτάκης εξαγοράζει ψήφους του χριστεπώνυμου ποίμνιου – Οι άθεοι αναρχικοί και οι ευσεβείς χριστιανοί

Από την αναγνώστρια μας Marka1 λάβαμε ένα μήνυμα στο οποίο αναφέρει:

Ο Μητσοτάκης εξαγοράζει ψήφους της Εκκλησίας και πληρώνει με τα λεφτά μας, ψαλτάδες και νεωκόρους 

Με σκανδαλώδη τροπολογία δίνει έκτακτη επιχορήγηση που δήθεν αφορά το  «φιλανθρωπικό έργο» της Εκκλησίας.

Ο μαρτυριάρηδες Δεσποτάδες, όμως, είχαν φροντίσει από τις 2/3/21 να μας προετοιμάσουν.

 Εδώ αξίζει να κάνουμε μια υπενθύμιση. Οσο και αν έχει αποδυναμωθεί τα τελευταία χρόνια πάντα η «δεξιά του Κυρίου», εξακολουθεί να παραμένει «μαγαζί γωνία». Και αυτό σημαίνει οικονομική ισχύ και πάνω απ’ όλα, αυτό που ενδιαφέρει την Ν.Δ. έλεγχο των ψηφοφόρων του χριστεπώνυμου ποιμνίου. 

Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει άλλο δυτικό κοσμικό κράτος στον κόσμο στο οποίο η επικρατούσα θρησκεία να έχει τόσο ισχυρή επιρροή και αυτό αποδείχτηκε και από τα καμώματα πλήθος ρασοφόρων ειδικά τώρα κατά τον καιρό της πανδημίας. 

Για να μην είμαστε όμως άδικοι, να προσθέσουμε ότι κανένα αστικό κόμμα διαχρονικά δεν τόλμησε να υψώσει ανάστημα στο παπαδαριό. Ξέρουμε την τύχη που είχε ο Α. Τρίτσης, ο οποίος σύμφωνα με τον Α. Παπανδρέου «έγραψε ιστορία», όταν τον Μάρτη του 1987 θέλησε να περάσει νομοσχέδιο το οποίο προέβλεπε το πέρασμα της μοναστηριακής περιουσίας στην πολιτεία, με λαϊκή συμμετοχή στη διαχείριση της Και μιλάμε για ένα στέλεχος ενός κόμματος, του ΠΑΣΟΚ του οποίου απ’ τις ιδρυτικές αρχές ήταν ο πλήρης διαχωρισμός κράτους- Εκκλησίας.
Ιδια ακριβώς σχέση «αλληλοσεβασμού» μεταξύ κυβέρνησης και παπαδαριού υπήρξε και όταν την κυβερνητική εξουσία την είχε ο ΣΥΡΙΖΑ.


Και μια υπενθύμιση:

  Οι άθεοι αναρχικοί και οι ευσεβείς χριστιανοί

tsak-giorgis.blogspot.com/