«Το τηλεοπτικό σκουπίδι και απερίγραπτο ΛΑΜΟΓΙΟ», με τη χλιδάτη διαβίωση του, δαπάνες ελληνικού λαού

Δεν ξέρουμε αν πρέπει να σου προκαλεί θλίψη ή μειδίαμα, το να παρακολουθείς για δυο συνεχόμενες μέρες πρώτο θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα πεπραγμένα του μάνατζερ (για να το πούμε κομψά) μιας πορνοστάρ. 

Προσπερνάει τις δυνατότητες μας να σχολιάσουμε, ότι εν μέσω μιας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης και μιας θανατηφόρας πανδημίας, η λεγόμενη κοινή γνώμη, -τουλάχιστον η μικρογραφία της όπως παρουσιάζεται στο διαδίκτυο-, υποτιμάει τα όσα προβληματικά και άκρως επικίνδυνα συμβαίνουν σε βάρος της τάξης μας και ασχολείται με επίκεντρο ένα σούργελο.

Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε την αφωνία των κυβερνητικών στελεχών στην απίστευτη καταγγελία, με μορφή ερώτησης προς την κυβέρνηση που κάνει ο Παύλος Πολάκης, ότι ο αιματηρά φορολογούμενος ελληνικός λαός πλήρωνε με «μισθό ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ» τον «διεφθαρμένο ατζέντη», ένα «τηλεοπτικό σκουπίδι και απερίγραπτο ΛΑΜΟΓΙΟ» με μηνιαίο μισθό 60.000 ευρώ!

Μόνο υποθέσεις μπορεί να κάνουμε για τον τρόπο που διαθέτει ο Φουρθιώτης να απολαμβάνει όλα αυτά που βλέπουν την δημοσιότητα «δαπάνες ελληνικού λαού».

Ενα όμως γνωρίζουμε με βεβαιότητα. Οτι βιώνουμε σε ένα σάπιο, μέχρι το μεδούλι διεφθαρμένο και ανήθικο σύστημα οπότε είναι και αυτονόητο ότι θα στελεχώνεται και από ανάλογης «ποιότητας» άτομα. 

Τώρα, αν κάποιες «αδυναμίες» του αστικού πολιτικού προσωπικού, μπορεί να αποτελέσουν αντικείμενο εκβιασμού, από γραβατωμένο αληταριό, που κάποια στιγμή ξεφεύγει από τα «αποδεκτά πλαίσια» των επιθυμιών του, αφήνουμε να το εκτιμήσετε εσείς. 

tsak-giorgis.blogspot.com/