Ο Μπογδάνος καταγγέλλει για “ρατσισμό” τον… Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας!

Ο απίθανα διασκεδαστικός κύριος που λέγεται Μπογδάνος

– τον οποίο εδώ τον απολαμβάνουμε σε μια συνάντηση τηλεοπτικής κορυφής με τον κύριο Φουρθιώτη –

αποφάσισε να ταράξει τα λιμνάζονται πολιτικά ύδατα όχι μόνο της χώρας αλλά, πλέον, και παγκοσμίως.

Ετσι ο βουλευτής της ΝΔ με αφορμή μια αφίσα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) είδε αυτό που κανένας άλλος θνητός δεν κατάφερε (λόγω και της Παιδείας του προφανώς): Οτι, δηλαδή, ο ΠΟΥ είναι προσβλητικός έναντι του χριστιανισμού και άρα… ρατσιστής.

Για να ξέρετε ο ΠΟΥ με το αφισάκι του (εδω:)

θέλησε κάτι πολύ απλό: Να καλέσει τους πιστούς όλων των θρησκειών να τελούν μέσω διαδικτύου τις θρησκευτικές και κοινωνικές τους γιορτές, ώστε να αποφεύγεται η διασπορά του κορωνοϊού. Στο αφισάκι, εκτός από τρια πρόσωπα, αντιπροσωπευτικά των μεγάλων θρησκειών, υπήρχαν και κάποια θρησκευτικά/εθνικά σύμβολα, όπως το άστρο του Δαυίδ, η ημισέληνος και ένα πασχαλινο αυγό.

Αυτό, όμως, ενόχλησε τον Μπογδάνο, ο οποίος μέσω social media ζήτησε από τον Π.Ο.Υ. να απολογηθεί, γράφοντας: «Ας ενημερωθεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας @WHO ότι το πασχαλινό αυγό ΔΕΝ είναι θρησκευτικό σύμβολο – και σίγουρα όχι του Χριστιανισμού. Το ρατσιστικό αυτό πόστερ, που απαλείφει το σύμβολο του Σταυρού, προσβάλλει κάθε Χριστιανό στον πλανήτη. Ο ΠΟΥ οφείλει να απολογηθεί άμεσα».

Από εμάς ουδέν περαιτέρω σχόλιο…

Ημεροδρόμος