Δώστε μια κρατική αργομισθία και στον Μανώλη Καψή γιατί αισθάνεται «ριγμένος»

Είναι τόσο επαναλαμβανόμενες οι καθημερινές δημοσιοκαφρικές αλητείες των κυβερνητικών φερέφωνων, που παρουσιάζονται σαν «λειτουργοί της ενημέρωσης», που δεν είναι εύκολα να τις εντοπίζεις πάντα.
Γι’ αυτό για μια ακόμα φορά ευχαριστούμε τους αναγνώστες/ιες μας, οι οποίοι με ηλεκτρονικά τους μηνύματα μας ενημερώνουν για ειδήσεις -εντός ή εκτός εισαγωγικών- που μας διαφεύγουν.

Η παρακάτω περίπτωση ένα «δημοσιοκαφρικό σούργελο, με IQ βρεγμένης σανίδας«, όπως χαρακτήριζε σε περασμένη ανάρτηση, σύντροφος, τον Μανώλη Καψή. Τούτη την φορά ανέλαβε να δώσει άλλοθι στους μπάτσους που έσπασαν το χέρι ενός 13χρονου παιδιού στην Λάρισα. 

Η πρώτη και πιο κραυγαλέα αλητεία του Καψή είναι ότι αποδίδει την καταγγελία στην Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών Λάρισας. Αποσιωπά εντελώς ότι αυτή προήλθε από δυο γονείς παιδιών τα οποία υπέστησαν την μπατσάδικη κτηνωδία. Η πρώτη δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα paidis.com και η δεύτερη στον ιστότοπο news247.gr Για τον Καψή όμως αυτά είναι «ψιλά» γράμματα. Οταν δεν μας αρέσει η πραγματικότητα που λέει ότι ένα τσούρμο μπάτσοι την έπεσαν σε μια παρέα μικρών παιδιών, τα τρομοκράτησαν και την «μαγκιά» τους την έδειξαν σε ένα μικρό παιδάκι σπάζοντας το χέρι του, τόσο κακό για την πραγματικότητα.  
 Διαφορετικά πώς θα γινόταν να επικαλεστεί, ο δημοσιολόγος, ότι «άλλοι ισχυρίζονται ότι μόνος του έπεσε- και πέφτοντας στο έδαφος έσπασε το χέρι του»;
Κι εδώ πρέπει να είμαστε δίκαιοι. δεν είναι τόσο άγαρμπα τα γραφόμενα του Καψή όσο τα λεγόμενα μπατσοσυνδικαλιστή πως «Για τρεις γκλοπιές απολογούμασταν γονατιστοί σε όλο το απλυταριό». 
Ο γραφιάς πασπαλίζει το πόνημα του με χιούμορ υποτίθεται:
«Πώς θα γίνει δηλαδή ο έλεγχος και η έφοδος της Αστυνομίας; Με τη συνοδεία άρπας και με ποιητικά μονόπρακτα; Μήπως δεν έπρεπε να κάνουν ελέγχους στα παιδιά των εκπαιδευτικών της Αγωνιστικής Παρέμβασης; Από ποια ηλικία και μετά επιτρέπονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας; Μήπως δεν έπρεπε να εμποδίσουν τον νεαρό -άτυχο- μαθητή να διαφύγει; Μα τότε δεν θα ήταν αστυνομικοί, θα ήταν πρόσκοποι. Ούτε καν πρόσκοποι. Λυκόπουλα», μας γράφει.
Να υποθέσουμε ότι ο Καψής νιώθει «ριγμένες» , αφού το τόσο φιλοκυβερνητικό γλύψιμο δεν του έχει αποφέρει ακόμα καμιά κρατική αργομισθία; Ας πάρει τηλέφωνο την Σοφία Νικολάου. Πιθανόν κάτι μπορεί να κάνει για να τον «δικαιώσει».

tsak-giorgis.blogspot.com/